Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Targu Jiu

Prestacom Sca Targu Jiu

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Prestacom Sca Targu Jiu - Service Reparatii Targu Jiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Targu Jiu

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de servicii, pornind de la servicii de ceasornicarie simple, cum ar fi inlocuirea unui telescop sau a unei curele de ceas, pana la servicii de ceasornicarie complexe, incluzand reparatii ceasuri antice de colectie sau ceasuri de mana automatice elvetiene cu multiple complicatii. 

Produse si Servicii

Pentru a păstra ceasurile de lux într-o condiţie cât mai bună, implicit pentru a păstra valoarea lor mai mult timp, este necesară o îngrijire corectă a acestora. Mai jos veţi găsi câteva din lucrurile pe care le puteţi face pentru a menţine ceasul dumneavoastră în condiţii cât mai bune.

După fiecare purtare este indicat să ştergeţi uşor ceasul cu o bucată de material de microfibră.

Rezistenţa la apă nu este permanentă, datorită faptului că garniturile care fac ceasul rezistent la apă, în timp, îşi pierd din proprietăţi - se întăresc şi se micşorează sau se uzează prin folosire fiind afectate de factori precum variaţiile brunşte de temperatură, apa sărată sau chimicale. Dacă nu sunteţi siguri şi folosiţi ceasul pentru sporturi de apă testaţi-l pentru rezistenţa la apă o dată pe an sau înainte de a-l folosi.

Galerie foto