Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Reghin

Vaida Maria Pf

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vaida Maria Pf - Service Reparatii Reghin.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Reghin
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Reghin

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de servicii, pornind de la servicii de ceasornicarie simple, cum ar fi inlocuirea unui telescop sau a unei curele de ceas, pana la servicii de ceasornicarie complexe, incluzand reparatii ceasuri antice de colectie sau ceasuri de mana automatice elvetiene cu multiple complicatii. 

Produse si Servicii

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de servicii, pornind de la servicii de ceasornicarie simple, cum ar fi inlocuirea unui telescop sau a unei curele de ceas, pana la servicii de ceasornicarie complexe, incluzand reparatii ceasuri antice de colectie sau ceasuri de mana automatice elvetiene cu multiple complicatii. Serviciile de ceasornicarie efectuate de noi beneficiaza de o garantie de 6 luni, iar rata de revenire in service in perioada de garantie este mai mica de 1%. Stiind ca, orice client multumit reprezinta o recomandare in plus pentru noi,Vaida Maria Pf este permanent preocupata de calitatea serviciilor oferite.

Galerie foto