Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Iasi

Ceasornicarie Iasi

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ceasornicarie Iasi - Service Reparatii Iasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Iasi

Specializat în Elveţia în repararea modernă a ceasurilor elveţiene de lux, cu certificări WOSTEP şiETA pentru ceasuri mecanice şi electronice, ofer servicii profesionale la cele mai înalte standarde de calitate elveţiană.

Repar în special ceasuri elveţiene echipate cu mecanisme ETA (2824-2, 2892.A2, 2894, 7750, 251.262, 955.112, 901.001), dar şi ceasuri cu mecanisme complicate (cronograf, repetiţie, calendar perpetual) şi folosesc doar piese de schimb originale.

Produse si Servicii


Pentru a păstra ceasurile de lux într-o condiţie cât mai bună, implicit pentru a păstra valoarea lor mai mult timp, este necesară o îngrijire corectă a acestora. Mai jos veţi găsi câteva din lucrurile pe care le puteţi face pentru a menţine ceasul dumneavoastră în condiţii cât mai bune.

După fiecare purtare este indicat să ştergeţi uşor ceasul cu o bucată de material de microfibră.

Rezistenţa la apă nu este permanentă, datorită faptului că garniturile care fac ceasul rezistent la apă, în timp, îşi pierd din proprietăţi - se întăresc şi se micşorează sau se uzează prin folosire fiind afectate de factori precum variaţiile brunşte de temperatură, apa sărată sau chimicale. Dacă nu sunteţi siguri şi folosiţi ceasul pentru sporturi de apă testaţi-l pentru rezistenţa la apă o dată pe an sau înainte de a-l folosi.

Schimbaţi ora/data doar când ceasul este uscat şi dat jos de pe mână, iar după schimbarea orei/datei aduceţi coroniţa în poziţia iniţială. Nu folosiţi coroniţa sau butoanele ceasului când acesta este ud sau sub apă, existând posibilitatea deteriorării permanente a mecanismului. Coroniţele cu filet trebuie înşurubate strâns. Dacă simţiţi că aceasta nu se înşurubează cu uşurinţă deşurubaţi şi înşurubaţi din nou. Forţarea înfiletării poate deteriora atât coroniţa cât şi tubul din carcasă.

Setaţi ora şi data ţinând cont de momentul zilei AM sau PM pentru a vă asigura că schimbarea datei se va petrece la miezul nopţii şi nu la amiază. Pentru acest lucru trebuie să înaintaţi minutarele până în jurul orei 6 şi setaţi data cu o zi înainte de cea curentă folosind funcţia de schimbare rapidă a datei. Înaintaţi minutarele până când data se schimbă şi apoi până la ora curentă - în funcţie de AM/PM.

Un ceas ar trebui servisat atunci când rămâne în urmă sau se opreşte în mai puţin de 24 de ore după o zi/8 ore de purtare sau după ce bateria a fost schimbată corespunzător; când setarea la oră şi dată se face greu; dacă data se schimbă şi rămâne pe jumătate vizibilă; dacă observaţi că ceasul nu mai funcţionează cât eraţi obisnuiţi; dacă a existat o scurgere a bateriei în ceas.

 

Galerie foto