Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Constanta

Reparatii Bijuterii Constanta

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Bijuterii Constanta - Service Reparatii Constanta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Constanta

ele mai cautate bijuterii si accesorii handmade : inele, cercei, bratari, margele si coliere, esarfe si seturi de bijuterii. Designuri unice la preturi speciale | Banyan.ro - Magazinul tau de bijuterii si accesorii online

Produse si Servicii

Colectiile Banyan s-au nascut din dorinta noastra, o echipa de profesionisti, de a aduce cat mai aproape de femeia moderna stralucirea, culoarea si delicatetea cizelata a Orientului. In permanenta conectati la exigentele clientelor noastre, hotarati sa le implinim nevoia de frumos, gingasie si optimism, suntem mereu atenti la tendintele si dorintele lor, precum si ale barbatilor ce le iubesc. Fie ca este confectionat din piatra semipretioasa, lemn, sticla, rasina, metal sau matase, fiecare obiect Banyan este unic. Lucrat manual, el este "atins" de priceperea, devotamentul, maiestria, cultura si rafinamentul mesterului care l-a realizat.
Marele atuu al colectiei Banyan este tocmai acesta: cuprinde numai piese unicat - piese ce urmaresc designul modelului dar evita replica. Nimic din ce poarta amprenta personala a mesterului-artist nu se multiplica identic in toate obiectele avand acelasi cod, dar toate pastreaza designul si au aspectul similar. Accesoriile Banyan sunt potrivite fiecarei femei, fiecarei varste, fiecarei tinute vestimentare, fiecarei ocazii, fiecarui stil personal de accesorizare, de la opulent la foarte discret, de la modern la retro.
Frumusetea si originalitatea accesoriilor Banyan a atras atentia formatorilor de opinie din mass-media romaneasca. Astfel, in 2009, 2010, 2011 si 2012 accesoriile Banyan au fost remarcate, promovate si chiar recomandate de revistele de moda internationale care apar si in Romania. Un avantaj, pe care dorim sa-l oferim clientelor sofisticate, este acela de a-si achizitiona si purta cu bucurie si nonsalanta piese ce provin din colectiile noastre limitate.

Galerie foto