Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 5

Reparatii Bijuterii Sector 5

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Bijuterii Sector 5 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 5


Reparatii Bijuterii din Aur si Argint
(verighete, inele, cercei, montaj pietre pretioase, pandante, gravuri, confectii evaluari bijuterii)

 

 Bijuteria noastra va pune la dispozitie servicii profesionale in domeniul reparatii bijuterii. Bijutierii nostri au peste 20 de ani de experienta in lucrul cu bijuterii argint, bijuterii aur si pietre pretioase si semipretioase.
  Bijutierii nostri va ofera servicii de gravura bijuterii; daca detineti o bijuterie a carei valoare nu va este cunoscuta, puteti cere o evaluare. Oferim o gama variata de bijuterii aur: inele , cercei, pandante, cruciulite, bratari, lanturi, coliere in zeci de variante si combinatii.
  Executam la comanda bijuterii din aur sau argint in serie mica si unicat din cataloagele noastre, cu modelul clientului sau le vom crea impreuna. Putem combina aur alb cu aur galben cu aur rosu, aplicatii de rodiu, modele cu pietre, fara pietre.
  Un loc special il ocupa verighetele pe care le executam in orice combinatie de culori a aurului doriti. Termenul de executie este de maxim 7 zile.
 Argintul - metal pretios cu valoare financiara dar si tamaduitoare. Din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit argintul pentru a confectiona recipiente pentru alimente (mai ales apa si vin) considerand ca acesta are rol de purificare. Ca asa este sau nu, parerile sunt impartite. Pentru noi sunt importante bijuteriile din argint.
  Executam gravura bijuterii interior si exterior pe verighete, gravura placute, pandante, medalioane, bratari cu placute si multe altele. De la diamante, rubine, safire pana la cristale comune, orice piatra poate fi montata pe o bijuterie. Este important ca persoanei care o poarta sa-i placa.
  Detineti bijuterii a caror valoare nu o cunoasteti? Pe langa servicii de reparatii bijuterii, oferim si servicii de evaluare bijuterii, determinam gramaj, calitate metale, pietre si alte informatii despre bijuteria dumneavoastra.
  Haide-ti sa facem bijuterii cu pietre, dumneavoastra hotarati ce si cum purtati.

Produse si Servicii

  • Reparatii bijuterii
  • Bijuterii la comanda
  • Verighete din argint sau aur galben, aur alb, aur rosu; plate, bombate; simple, cu gravura, cu pietre; in orice combinatie.
  • Bijuterii aur, inele, cercei, bratari, pandantive
  • Bijuterii argint, inele, cercei, bratari, pandantive (Cruciulite, zodii, litere, placute, simple sau complexe)
  • Pietre pretioase, semipretioase
  • Gravura bijuterii
  • Evaluare bijuterii