Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 4

Giuvaerul Centrul 30

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Giuvaerul Centrul 30 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Bucuresti-Sector 4

Bijuteria Giuvaerul Centrul 30 va ofera cele mai bune servicii de reparatii bijuterii la cel mai bun pret. Bijuterii unicat realizate manual, modele speciale la comandă! Inele de logodna din aur alb,galben si roz cu diamante sau pietre prețioase/semipretioase.

Bijuteriile de la Giuvaerul Centrul 30 sunt bijuterii unicat, pentru ca sunt 100% lucrate manual si chiar daca se pastreaza o anumita tema pentru un set de bijuterii, realizarea manuala permite ca fiecare bijuterie in parte sa isi pastreze unicitatea.

Fiecare piesa in parte se executa cu migala dar rezultatul este pe masura asteptarilor. Prin formele adoptate de noi, reflexiile luminii devin foarte interesante iar bijuteria parca prinde viata. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul afisat pe site, accesand pagina noastra de facebook sau prin e-mail. Va asteptam!

Galerie foto