Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Brasov

Ceasuri4you Brasov

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ceasuri4you Brasov - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Brasov

Suntem o echipa formata dintr-un specialist in ceasornicarie, absolvent al Scolii de Ceasornicari din Arad, promotia 1991 si un asistent analist programator format in Brasov, promotia 1998. Cunostintele acumulate in cei doi ani de specializare s-au reflectat in nota obtinuta la examenul final de absolvire, 10(zece). Am acumulat experienta in domeniul ceasornicariei in cadrul Cooperativei Mestesugaresti Tehnica S.C.A. Brasov intr-un colectiv de ceasornicari consacrat. Deasemenea, ne-am dezvoltat pe linie de comunicare in relatii cu clientii in cateva departamente din cadrul companiei Vodafone Romania.

In prezent, ne desfasuram activitatea in cartierul Valea Cetatii Brasov si oferim servicii in domeniul ceasornicariei de cea mai buna calitate.

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de servicii, pornind de la servicii de ceasornicarie simple, cum ar fi inlocuirea unui telescop sau a unei curele de ceas, pana la servicii de ceasornicarie complexe, incluzand reparatii ceasuri antice de colectie sau ceasuri de mana automatice elvetiene cu multiple complicatii. Serviciile de ceasornicarie efectuate de noi beneficiaza de o garantie de 6 luni, iar rata de revenire in service in perioada de garantie este mai mica de 1%. Stiind ca, orice client multumit reprezinta o recomandare in plus pentru noi, Ceasuri4you.ro Brasov este permanent preocupata de calitatea serviciilor oferite.

Produse si Servicii

Ceasuri4you Brasov are o echipa formata dintr-un specialist in ceasornicarie, absolvent al Scolii de Ceasornicari din Arad, promotia 1991 si un asistent analist programator format in Brasov, promotia 1998. Cunostintele acumulate in cei doi ani de specializare s-au reflectat in nota obtinuta la examenul final de absolvire, 10(zece). Am acumulat experienta in domeniul ceasornicariei in cadrul Cooperativei Mestesugaresti Tehnica S.C.A.
Brasov intr-un colectiv de ceasornicari consacrat. Deasemenea, ne-am dezvoltat pe linie de comunicare in relatii cu clientii in cateva departamente din cadrul companiei Vodafone Romania.
In prezent, ne desfasuram activitatea in cartierul Valea Cetatii Brasov si oferim servicii in domeniul ceasornicariei de cea mai buna calitate.

Galerie foto