Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Baia Mare

Bijuteria Camelia

Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bijuteria Camelia - Service Reparatii Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Baia Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Bijuterii-Ceasuri Baia Mare

In lumea de azi, marcata de înlocuitori si artificial, cu siguranta ca fiecare dintre noi simtim nevoia sa revenim la firesc, la natural. Si ce poate fi mai natural decat dragostea, ce poate simboliza mai bine dragostea pe care o purtam alesei noastre decat misterul si stralucirea diamantului, aceasta piatra pretioasa formata în milioane de ani, în zona nucleului planetei si pentru care se extrag 250 de tone de minereu pentru obținerea unei pietre de un carat?
         Daruieste o bijuterie cu diamante pentru a arata, în forma cea mai pura, dragostea ce o porti !

La noi puteti alege bijuterii cu diamante, produse de firme renumite din europa, iar daca in vitrinele noastre nu gasiti ceea ce cautati, le putem comanda, in asa fel incat sa va bucurati de ele in cel mai scurt timp si la cel mai bun raport calitate-pret.

In vremurile noastre totul se produce automatizat, pe banda rulanta, astfel incat produsele rezultate sunt anoste, fara „viata”. nu este cazul bijuteriilor confectionate de noi, la comanda clientului,din aur de 14 sau 18 karate, pentru ca maestrii nostrii bijutieri pun in fiecare bijuterie, executata manual, talent, experienta, arta si o particica de suflet, pentru a va satisface dorintele si asteptarile...

Cu pricepere si rabdare, aproape orice bijuterie peste care timpul a trecut si a lasat urme, invechind-o sau deteriorand-o, poate fi readusa la starea initiala.

Vom avea grija sa puteti purta mai departe bijuteriile dragi sufletului dumneavoastra ani buni de acum incolo...Bijuteriile din metal alb, fie aur sau argint, invechite sau zgariate, pot fi periodic acoperite cu un strat de rodiu, in asa fel incat isi vor recapata aspectul si stralucirea initiala. (Rodiul este un metal nobil, alb-argintiu, cel mai scump dintre metalele pretioase. Datorită durităţii sale foarte ridicate, este aplicat ca strat de acoperire pe bijuterii din aur alb sau platină, pentru a le conferi acestora un aspect alb, lucios).

Galerie foto