Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Voluntari

Dragzone

Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Dragzone - Service Reparatii Voluntari.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Voluntari
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Voluntari

Cu 5000 de useri inregistrati si cu peste 2000 de vizualizari unice pe zi, DragZone este cel mai mare magazin online de biciclete, piese si accesorii din Bulgaria si unul dintre cele mai mari din Balcani. Oferim peste 3500 de produse de ciclism si sporturi outdoor, de la branduri internationale precum: Drag, Dragomir, Bell, Bellelli, Continental, Giro, DMR, Formula, KMC, Mach1, Marzocchi, Park Tool, Peruzzo, Ritchey, Rhino, Schwalbe, Selle Royal, Fizik, Shimano, PRO, Sigma Sport, SR Suntour, Tektro, VDO, VP Components, Weldtite, Zefal, Animal, Vaude, Tern, Tufo, etc. Toate produsele noastre sunt achizitionate direct de la producator sau distribuitor si calitatea lor este garantata. Vanzarile mari arata ca avem cel mai competitv pret datorita si achizitionarii in cantitati mari.

 

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei.

 

7 zile este politica de returnare a produselor daca nu sunteti multumiti si atata timp cat produsele sunt nefolosite si in conditii bune.

Acceptam returul produselor din urmatoarele motive: 1. Ati comandat masura gresita. 2. Produsul a fost avariat in timpul transportului. 3. V-am trimis produsul gresit. DragZone va plati costul returului daca returnati produsul din motivele mai sus mentionate.

Happy Hours -5% discount in fiecare weekend de la 8:00-10:00.

Folositi voucherul de mai jos cand plasati comanda, sambata si duminica intre 8 si 10am pentru a beneficia de 5% discount: - Sambata: TTE765M - Duminica: U6F9VRRX. IMPORTANT: Introduceti codul doar cand ati terminat de ales produsele si sunteti gata de efectuarea platii. Discountul nu se aplica produselor aflate deja intr-o alta promotie.

Safe Shopping

DragZone magazin online ce va garanteaza tranzactii in siguranta folosind certificat SSL (Secure Socket Layer Certificate). Acesta garanteaza 256 byte link encrypted intre server si browserul dvs. Veti observa ca atunci cand incercati sa va logati in contul dvs. adresa URL a paginii va aparea cu prefixul "https", fata de "http".

Cel mai bun customer service este aici pentru a va ajuta.

Echipa noastra include ciclisti si mecanici cu experienta, cu o participare activa in alegerea produselor pentru orice tip de bicicleta si disciplina, pentru a fi la curent cu piata. Va rugam sa ne cereti sfatul prin intermediul Skype sau telefon sau prin plasarea unui comentariu sub articolul ce va intereseaza.

Galerie foto