Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Cluj Napoca

Byke Service SRL

Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Byke Service SRL - Service Reparatii Cluj Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Cluj Napoca

S.C. Byke Service. S.R.L. este un magazin specializat de biciclete.

Firma a fost înfiinţată în anul 1997 cu ideea de a răspândi folosirea bicicletelor, având convingerea că este un mijloc de transport rapid, economic şi sănătos.

Comercializam biciclete noi MERIDA şi biciclete second-hand reconditionate, accesorii şi piese de schimb de calitate. Pe langa magazin avem un atelier de reparaţii dotat cu scule profesionale şi o echipă serioasă, oferind servicii de calitate la preturi avantajoase.

Un magazin specializat de biciclete functioneaza bine daca are si service. Acest lucru este important de luat in vedere chiar in momentul cumpararii bicicletei sau a pieselor de schimb. Multe situatii neplacute pot fi evitate, daca cumparati dintr-un magazin care are si un service. Deoarece avem multe solicitari, ne rezervam dreptul de a refuza montarea pieselor de schimb/accesoriilor cumparate de la alte magazine.

Obiectivul nostru este repararea bicicletei si predarea ei la data stabilita. Pentru aceasta consideram ca este important sa va programati telefonic 0722-591119 sau personal in Cluj-Napoca pe str. Henri Barbusse nr.94. Termenul de executie a reparatiilor variaza de la 20 minute pana la max. 10 zile.

Preluarea/predarea bicicletei la service se face in timpul programului de lucru:

-          luni-vineri: 10-15     15.30-17 (in lunile octombrie-martie)

-          luni-vineri: 10-15     15.30-19 (in lunile aprilie – septembrie).

Serviciile noastre pot fi cu plata (conform listei afisate la service) sau gratuite. Reparatiile gratuite (pe baza certificatul de garantie al bicicletei emis de societatea noastra) sunt: reparatiile care apartin de garantii; reglaje (frana si schimbator) in termen de 30 zile de la data cumpararii bicicletei; montarea unor accesorii.

Termene de garantie oferite:

- pentru reparatiile executate 3 luni,

- pentru piesele de schimb 6 luni

- pentru biciclete folosite 12 luni

- pentru biciclete noi 24 luni.

Tarifele de manopera reprezinta doar costul reparatiilor executate, nu pretul pieselor de schimb. Tarifele de manopera contin TVA. 

Pentru reparatiile necuprinse in lista de tarife si orice fel de modificari necesare, se percepe tarif orar de 40 lei/ora.

Galerie foto