Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 2

Imar Business Speed S.R.L.

Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Imar Business Speed S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Biciclete-Scutere-Atv Bucuresti-Sector 2

Firma a fost infiintata in anul 2011 cu ideea de a raspandi si mai mult folosirea bicicletelor deoarece este un mijloc de transport rapid, economic si sanatos.

Activitatea principala a firmei este comercializarea bicicletelor noi si a accesoriilor, pieselor de schimb precum si repararea acestora intr-un atelier dotat adecvat care ne permite sa construim si biciclete la comanda pentru ca folosirea acestora sa fie placuta si comfortabila. De la infiintare am pus accent pe calitatea bicicletelor si a pieselor de schimb pentru ca folosirea bicicletei sa fie placuta si confortabila, incercand in permanenta sa realizam un bun raport calitate-pret, stimuland astfel folosirea bicicletelor de catre amatori si profesionisti. 

Comercializam curent biciclete importate si piese de schimb de la firme care pun accent pe calitate si confort: Shimano, Merida, Wheeler, Magellan, Schwalbe, Giant, Neuzer etc. Din experienta acumulata am vazut nevoia biciclistilor pentru o gama mai variata de piese de schimb si un atelier dotat adecvat pentru repararea bicicletelor din ce in ce mai complexe. Din aceste motive am investit in cumpararea de scule speciale si amenajarea unui magazin de prezentare unde piesele de schimb sunt expuse.

Galerie foto