Service Reparatii Biciclete Bistrita


Descriere Service Reparatii Biciclete Bistrita

service reparatii biciclete bistrita

reparatii biciclete bistritaLa magazinul Bistritz Bike Shop gasiti biciclete noi diferite marci precum: Banshee Bikes, DRAG bicycles, bicicleta Pegas, Dartmoor bikes, Troy Lee Design, Kali, Melon, Nukeproof, SRAM, Shimano, Rock Shox, IXS, Continental, Maxxis, Muc-off, Motorex, etc, piese de schimb, accesorii si echipamente pentru biciclete.

Bistritz Bike Shop A luat nastere din pasiune pentru ciclism in anul 2012 si incepand de atunci ne-am propus sa oferim cele mai bune servicii in reparatii biciclete, consiliere vanzari biciclete noi si organizare de competitii de ciclism. De asemenea sustinem sportivi care prin echipa Bistritz Racing au obtinut rezulate remarcabile la competitiile de ciclism montan de coborare “downhill” si “enduro” din tara.

Cele mai dese defectiuni intalnite la majoritatea tipurilor de biciclete sunt: penele de cauciuc si uzarea pieselor de miscare. In cazul aparitiei jocurilor la roti, ax pedalier, furca, sau orice alte probleme aparute la bicicleta dvs puteti apela la Bistritz Bike Shop.

La reparatiile efectuate, garantam utilizarea pieselor de cea mai buna calitate, reglajul si oferim garantie pentru piesele si reparatia realizata.

Produse si Servicii

Service biciclete

  • Service Frane
  • Service Transmisie
  • Service Roti
  • Service Schimbatoare
  • Reglaj & Montaj bike
  • Revizie si Curatare

Organizare Evenimente & Concursuri
Prin evenimentele si concursurile organizate de noi promovam atat ciclismul ca stil de viata sanatos, cat si ciclismul de performanta.

Galerie foto