Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Tulcea

Reparatii Lifturi Ascensoare Tulcea

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Tulcea - Service Reparatii Tulcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Tulcea

Movilift Jad este o societate comerciala cu capital integral privat, avand ca activitate consultanta, proiectarea, montajul si service-ul instalatiilor de ridicat in general, si a ascensoarelor de orice tip, in special.

Movilift Jad asigura calitate superioara la produse servicii si componente, conform cu Normele Europene: EN 81.0, 81.2, 95/16/EC, având implementat un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul romanesc si european SR EN ISO 9001: 2001, ISO14001 si OHSAS 18001. Movilift Jad faciliteaza vanzarea tipurilor noi de ascensoare hidraulice la preturi promotionale. Societatea noastra dispune de specialisti bine pregatiti si cu o mare experienta in domeniu, astfel incat sa gaseasca solutii si rezolvari oricaror probleme ce pot aparea in privinta transportului pe verticala, pentru orice cladire.

Obiectul activitatii:

  • Fabricarea si comercializarea echipamentelor de ridicat si manipulat, ale ascensoarelor si platformelor de ridicat;
  • Montaj, service, reparatii, inspectie finala ascensoare si platforme de ridicat materiale;
  • Proiectare, lucrari de constructii civile si industriale structuri sustinere ascensoare, platforme de ridicat materiale;

Realizarile societatii:

Din momentul infiintarii Grupului de firme Movilift, ca persoana juridica de drept privat romana, bazandu-se pe experienta acumulata in proiecte comune, si-a continuat aceeasi strategie de realizare a proiectelor, care din punct de vedere tehnic necesita un volum de munca si o capacitate de solutionare rapida si eficienta, adaptata si readaptata în functie de situatiile solicitate de catre beneficiari din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Arad, Brasov, Tulcea, Targu Mures si Alba Iulia.

Pe termen mediu si lung, obiectivele propuse sunt ambitioase, constand in ocuparea unui loc important in segmentul de piata destinata montarii insalatiilor de ridicat si transportat (ascensoare, scari rulante, platforme, etc.), a modernizarilor, reparatiilor si intretinerii instalatiilor montate, precum si a comercializarii de instalatii de ridicat si transportat (ascensoare, scari rulante, platforme, etc.) si de componente (piese de schimb) pentru acestea.

Evident, aceste obiective pot fi indeplinite in conditiile unui mediu concurential, pe fondul asigurarii calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

Galerie foto