Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Snagov

Reparatii Lifturi Ascensoare Snagov

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Snagov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Snagov - Service Reparatii Snagov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Snagov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Snagov

ENDOR SRL
Service, intretinere, moderzinari si montaj ascensoare, scari rulante, trotuare rulante
0744.343.003

Despre ENDOR

ENDOR a fost infiintata in 2005 cu scopul de a asigura livrarea, montarea si punerea in functiune de ascensoare, scari rulante si trotuare rulante si pentru a oferi consultanta tehnica pentru aceste utilaje. ENDOR doreste sa ofere contractorilor, arhitectilor sau investitorilor solutia cea mai potrivita pentru investitiile imobiliare in dezvoltare sau modernizare.

incepand cu ianuarie 2007, ENDOR si FUJITEC - Japonia incep cooperarea, astfel incat ENDOR devine reprezentantul si distribuitorul exclusiv pentru Romania si tarile din Europa de Est cum ar fi Bulgaria, Ungaria si Ucraina.

Compania FUJITEC este unul din liderii mondiali in fabricatia de sisteme de transport pe verticala, cu sediul in Osaka, Japonia. FUJITEC are o retea globala de operatiuni divizate pe zona Japonia, America, Europa, America de Sud si Asia.

De la infiintarea companiei, in anul 1948, FUJITEC si-a imbunatatit permanent produsele in privinta securitatii, vitezei si comfortului prin introducerea celor mai avansate tehnologii. Performantele inovatoare de inalta calitate ale sistemelor de transport FUJITEC au obtinut o inalta recunoastere in intreaga lume.

FUJITEC a stabilit un sistem riguros de asigurare a calitatii, toate produsele fiind certificate dupa standardul international de calitate ISO9001, iar produsele pentru Europa sunt livrate conform conditiilor tehnice si de securitate din standardele europene EN81 pentru ascensore si EN115 pentru scari si trotuare rulante.

Ce va oferim

Gama de produse FUJITEC acopera toate cerintele de transport: persoane, materiale, auto si speciale, cu viteze de la 0.5 m/s pana la 7 m/s (pentru cele de persoane).

Designul cabinelor este variat, acoperind gama de cerinte standard, pana la nivelul de lux, executate la cererea clientului. Prin ENDOR, firma FUJITEC este deja prezenta pe piata romaneasca prin produsele sale montate in mall-uri, magazine, pasaje pietonale si cladiri.

Speram ca fiabilitatea si calitatea, recunoscuta in general, a produselor japoneze si in special a ascensoarelor si scarilor rulante FUJITEC sa constituie un argument important in alegerea echipamentelor de transport pe verticala si pentru proiectul dvs. in acest sens specialistii nostri care au o vechime intre 10 si 35 de ani in domeniu va stau la dispozitie cu toate informatiile ai asistenta necesara pentru alegerea celor mai potrivite solutii pentru ascensoarele ai scarile rulante de care aveti nevoie.

Produse si Servicii

Lifturi

  • Tip R (Rezidential)
  • Tip P (Pasageri)
  • Tip B (Spital)
  • Design universal
  • Comfort
  • Ecologie
  • Specificatii tehnice
  • Mostre gravura

Scari rulante
Trotuare rulante

Galerie foto