Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Slatina

VICTAS SERVICE SRL

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre VICTAS SERVICE SRL - Service Reparatii Slatina.


Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Slatina

VICTAS SERVICE SRL
Service - Reparatii - Montaj - Modernizari Ascensoare Craiova
0788-990-281 / 0788-268-992

service lifturi craiovaVICTAS SERVICE SRL este o societate autorizata ISCIR si are ca obiect de activitate modernizarea, intretinerea, repararea si service-ul ascensoarelor de orice tip. Preocuparile noastre prioritare sunt incadrarea in normele europene, cresterea fiabilitatii, a duratei de viata, imbunatatirea si asigurarea sigurantei ascensoarelor.

VICTAS SERVICE SRL asigura interventii pentru reparatii accidentale ale ascensoarelor, in interiorul termenelor convenite contractual pentru efectuarea reviziilor periodice, survenite din motive neimputabile prestatorului. Stim ca disfunctionalitatile de acesta natura sunt stresante pentru client, actionand rapid, cu profesionalism, transparent si relaxat in ceea ce priveste costurile.

reparatii lifturi ascensoare craiova

modernizari ascensoare craiovaSocietatea noastra ofera servicii de mentenanta ascensoare complexe, adaptate nevoilor fiecarui client, astfel incat acestia sa beneficieze de o buna functionare si prelungirea duratei lor de viata. Suntem apreciati pentru respectarea riguroasa a graficul reviziilor generale si specificatiei tehnice convenite prin contracte, alaturi de tarifele competitive practicate.

Modernizarea ascensorului reduce numarul vizitelor de intretinere si implicit al cheltuielilor de functionare pe termen lung, in acelasi timp procesul de modernizare imbunatateste aspectul de ansamblu din cladirea sau imobilul dumneavoastra. Este necesara modernizarea ascensorului in special in blocurile cu ascensoare vechi, pentru ca acestea nu mai au aceiasi siguranta pentru utilizatorii sai.

Produse si Servicii

  • Montaj Ascensoarereparatii ascensoare craiova
  • Mentenanta Ascensoare
  • Reparatii accidentale
  • Revizii periodice Ascensoare
  • Reparatii capitale ascensoare
  • Modernizare Ascensoare
  • Deranjamente Ascensoare
  • Supraveghere ascensoare

Galerie foto