Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Ploiesti

Reparatii Lifturi Ascensoare Ploiesti

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Ploiesti - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Ploiesti

Trafo Electro Lift SRL
Service - Reparatii - Montaj - Modernizari Ascensoare 
0244.590.221

modernizari ascensoare ploiestiTrafo Electro Lift SRL este o societate comerciala cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate intretinerea si repararea ascensoarelor. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice lamurire suplimentara legata de lifturi sau ascensoare.

Societatea noastra dispune de specialisti bine pregatiti si cu o mare experienta in domeniu, astfel incat sa gaseasca solutii si rezolvari oricaror probleme ce pot aparea in privinta transportului pe verticala, pentru orice cladire. Produsele livrate de noi se potrivesc perfect cerintelor clientilor nostrii si sunt realizate conform standardelor europene in vigoare. Suntem autorizati ISCIR pentru domeniile de activitate mentionate, avem implementat si aplicam un sistem al calitatii certificate pentru proiectare, fabricatie, instalare service si mentenanta a echipamentelor.

  Indiferent ca este vorba despre modernizare, proiectare, service sau montaj, in toate cazurile reusim sa oferim solutii complete si profesionale astfel incat rezultatul final sa fie unul durabil, rezistent si realizat astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai inalte asteptari.

reparatii lifturi ploiesti

  Lifturile fiind din ce in ce mai mult utilizate, ele reprezentand si o necesitate, sunt un element important pentru aplicatiile din constructii precum si modernizarea si reconditionarea constructiilor existente. Avem posibilitatea de a importa produse de calitate de la firme consacrate in domeniul lifturilor, acestea putand fi realizate la dorinta expresa a clientilor nostrii in orice varianta constructiva si de finisaj dorita de acestia, lifturile fiind proiectate prin metode noi si avansate din punct de vedere tehnic si aspectuos, totodata fiind atractive, durabile si elegante. Disponibile in variante constructive potrivite pentru orice destinatie cum ar fi: imobile de birouri , imobile de locuinte, centre de afaceri, hoteluri complexe comerciale, aeroporturi, centre industriale, hale, depozite, spitale , etc. Lifturile furnizate de noi raspund cu success oricaror cerinte, acestea pot fi usor realizate in concordanta cu zonele de acces catre ele.

  Iata cateva caracteristici ale lifturilor: sunt silentioase, sigure, rezistente realizate din materiale atent finisate, fiind echipate cu mecanisme deosebit de fiabile si silentioase, deschiderea si inchiderea acestora fiind controlata electronic, avand totodata senzori electronici de prezenta pentru protejarea persoanelor aflate in zona de actionare a acestora.Sistemele de iluminat din interiorul cabinelor pot fii personalizate, iluminatul putand fi realizat in armonie cu interioarele. Panourile de comanda si semnalizare atat din interiorul cabinelor cat si de la paliere pot fi realizate cu afisoare LCD grafice si alfanumerice, matriciale, sau cu segmente.

  Panourile de comanda sunt usor vizibile si permit informarea rapida a utilizatorului, indicand pozitia si sensul de mers al cabinei, avand totodata butoane de comanda cu microcontact , aspectuoase si foarte rezistente panourile de comanda atat exterioare cat si interioare pot fi comandate cu sistem de control acces cu cheie sau cartela magnetica ce asigura restrictionarea accesului in lift prin blocarea electronica a comenzilor.Componentele lifturilor in ansamblu sunt realizate respectand standardele europene EN81-1 si EN81-2. 

  SC TRAFO ELECTRO LIFT SRL certificata SRAC produce unitati principale de comanda pentru lifturi (panouri de comanda), avand ca baza o placa electronica cu microcontroller, aceste putandu-se utiliza atat la lifturi noi cat si la modernizarea lifturilor vechi existente in cladiri vechi si pot fi realizate in toate variantele posibile:

 • pentru lifturi electrice cu o singura viteza,
 • pentru lifturi electrice cu doua viteze,
 • pentru lifturi electrice cu viteza variabila VVVF
 • pentru lifturi hidraulice. 

Produse si Servicii

Producem si livram la comanda atat componente separate, cat si pachete complete pentru modernizarea lifturilor cum ar fi:

 • unitati principale de comanda pentru lift [panou comanda cu microcontroller]
 • panouri de comanda cu butoane cu microcontact si halou luminos pentru interioare de lift
 • panouri de comanda exterioare cu butoane cu microcontact si display directie si pozitie a cabinei liftului
 • afisoare pozitie si semnalizare atat interioare cat si exterioare
 • cutii derivatie si mentenanta aflata pe cabina liftului, dotata cu comutator pentru comanda si mentenanta, butoane sus-jos , buton stop ,
 • cablu electric flexibil [tip banda] de 24x0,75mm si 20x0,75mm
 • sisteme de informatii pe put cu traductori bistabili si magneti permanenti.

La livrare, echipamentele de modernizare a lifturilor sunt insotite de schemele electrice necesare instalarii acestora precum si declaratia de conformitate a produselor, acestea fiind certificate si testate conform standardelor de referinta SR EN12015 si SR EN12016.

Galerie foto