Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Oradea

Reparatii Lifturi Ascensoare Oradea

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Oradea - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Oradea

Societatea  S.C.Domirod Impex.S.R.L. a fost infiintata in anul 1994. De atunci si pina la inceputul anului 2015 a montat un numar important de ascensoare. Interesul societati pentru inbunatatirea serviciilor oferite a fost constant si intr-o continua dezvoltare. S.C.Domirod Impex.S.R.L. executa lucrari de intretinere, reparatie, montaj a oricarui tip de ascensor .

Suntem o companie bazata pe incredere, care si-a castigat piata prin seriozitate si prin calitatea serviciilor prestate, cat si prin oferte de modernizare si intretinere oferite la un pret rezonabil pentru orice buzunar, totul fiind facut la o calitate superioara. DOMIROD IMPEX SRL a fost infiintata in anul 1994. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal montaj, mentenanta si service pentru ascensoare si lifturi.

Ascensaore Domirod va aduce o gama foarte diversificata in cea ce priveste producere, ambalarea, transportul si montajul instalatilor de ascensoare, atat hidraulice cit si electrice (de medie viteza sau de mare viteza). Ascensoare Domirod detine cel mai bine pregatit personal calificat(din Oradea), care este capabil sa intretina ata ascensaore cu panouri de comanda conpuse din releie cit si ascensaore cu panouri de comanda pe baza de microcontrolere.
Intretinerea ascensaorelor find facuta la o inalta calitate.

Produse si Servicii

intretinere, reparatii, modernizari ascensoare de persoane si marfa smax. 2000 kg

montarea, repararea si intretinerea: ascensoarelor, podurilor si scarilor rulante, pachet modernizare ascensor

Galerie foto