Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Mangalia

Reparatii Lifturi Ascensoare Mangalia

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Mangalia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Mangalia - Service Reparatii Mangalia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Mangalia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Mangalia

 Sc. Electro On Ascensoare S.R.L este o companie bazata pe repararea, modernizarea si intretinerea lifturilor, atat comerciale cat si rezidentiale, dar si pe servicii de instalatii electrice interioare aferente cladirilor, electrocasnice si consultanta in domeniu activitatilor reglementate de I.S.C.I.R. (R.S.V.T.I. si R.S.L.). 

       Noi oferim contracte si servicii flexibile la preturi corecte pentru clientii nostrii din Mangalia si zonele aferente. Echipa este formata din personal tanar si calificat specializat in ascensoare de persoane si/sau marfuri, electrice sau hidraulice, conform prescriptiilor tehnice reglementate de I.S.C.I.R . 

       Oferim cele mai bune servicii de mentenanta si interventii. Oferim preturi accesibile permitand clientilor nostri sa aiba mai multe optiuni in contractarea reparatiilor si mentenanta ascensoarelor. Misiunea noastra este de a oferi servicii cinstite, etice, în timp util și la prețuri accesibile în timp ce cream parteneriate de succes, in timpul serviciilor și procesului de reparare. Suntem o alternativă locala cu preturi care bat concurenta pe langa alte companii care au costuri ridicate. 

Galerie foto