Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Glina

Reparatii Lifturi Ascensoare Glina

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Glina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Glina - Service Reparatii Glina.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Glina
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Glina

La baza activitati noastre veti gasi intotdeauna aproprierea si indrumarea atenta a clientului de catre personalul nostru. Intelegand in totalitate ariile foarte largi de aplicatie oferim solutii personalizate pentru ca lucrarile dvs. sa fie efectuate in maxima siguranta.

Achizitii flexibile, gama completa de utilaje. In oferta noastra veti gasi toata gama de platforme, putand gasi echipamentul cel mai potrivit aplicatiei dumneavoastra: lifturi personal, autopropulsate de tip foarfeca sau boom, electrice si diesel, cu brat articulat sau telescopic, tractabile, montate pe senile sau pe autosasiu. Inlesnim procesul de achizitie datorita ofertelor financiare personalizate in sistem leasing/rate. Pentru o cunoastere in detaliu a produselor comercializate va rugam sa consultati pagina de Produse.

Inchiriere, acces imediat. Parcul propriu de utilaje propus spre chirie este in continua crestere si diversificare oferindu-va posibiliatea de a beneficia de un echipament fara responsabilitatea tehnica de mentenanta si service. Personalul nostru tehnic va sta la dispozitie, garantand interventii in decurs de 48 ore de la notificare oriunde in tara, reusind in acest mod sa asiguram continuitatea activitatii dumneavostra. Termenii de inchiriere sunt flexibili, va propunem colaborari pe termen lung in conditii extrem de avantajoase. Accesati detalii referitoare la disponibilitate consultand pagina de Inchiriere.

Service profesional, sustinere de incredere. Aspect central al pachetului nostru de servicii, asistenta tehnica si toata activitatea de service va garanteaza operativitatea in conditii perfecte de siguranta si eficacitate maxima in cazurile de asistenta si interventii. Colaborarea se materializeaza printr-un contract de service prin care va vom monitoriza produsul in vederea realizarii reviziilor tehnice, asigurarea pieselor de schimb si a consultantei atat la sediul nostru cat si la adresa dvs. Printr-o dotare tehnica bogata, disponibilitate a pieselor originale, autorizatie ISCIR si implementare a sistemului de calitate ISO 9001:2000 asiguram servicii rapide si complete atat partenerilor de piata cat si utilizatorilor finali.

Galerie foto