Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Giurgiu

Reparatii Lifturi Ascensoare Giurgiu

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Giurgiu - Service Reparatii Giurgiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Giurgiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Giurgiu

Infiintata in anul 1991, Irma S.R.L este situata in Giurgiu, judetul Giurgiu. Avand ca prioritate satisfactia pe plan profesional a partenerilor, compania noastra efectueaza intretinere, reparatii, montaj ascensoare. Avem o experienta indelungata de peste 30 ani pe piata din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Irma S.R.L.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. 

Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 

Galerie foto