Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Galati

Reparatii Lifturi Ascensoare Galati

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Lifturi Ascensoare Galati - Service Reparatii Galati.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Galati

IFMA e in Romania sinonimul pentru ascensor. Indiferent unde ne-am afla (la bloc, intr-o vila, institutie, hotel etc), cat urcam sau coboram cu liftul putem citi pe placuta care anunta constructorul: IFMA Societatea Romana de Ascensoare. Societatea Romana de Ascensoare (IFMA) a fost infiintata in anul 1960.

De atunci pana la inceputul anilor 90 s-au produs peste 45 000 de ascensoare! Interesul companiei pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite a fost real, constant si intr-o continua dezvoltare. Dupa 1990 IFMA a colaborat cu alti mari producatori de ascensoare din lume si a dezvoltat strategii care au raspuns intocmai cerintelor pietei libere nou create.

Din 2005, IFMA a lansat noua gama ascensoare pentru persoane NAVERO conceputa de specialistii romani. Ascensoarele NAVERO inglobeaza cea mai performanta tehnologie si sunt realizate cu un design deosebit, propriu, intr-o larga gama de finisaje reusind performanta de a vinde peste 1000 de unitati. Produsele IFMA sunt conforme tuturor normelor interne si internationale referitoare la proiectarea, montajul, functionarea si intretinerea ascensoarelor.

Galerie foto