Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Craiova

Totallift SRL

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Totallift SRL - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Craiova

TOTALLIFT SRL, societate cu capital roman-italian, si-a inceput activitatea pe piata din vara anului 2007, in domeniul instalatiilor de ridicat. Plecand la drum cu un sprijin puternic din partea partenerilor italieni, SAMERLIFT, ROSETTI ASCENSORI, P.R.ELEVATORI si ITAL MS, firma noastra va ofera o gama completa de echipamente si componente de schimb (panouri de comanda, cutii de comanda, cabluri, trolii, pachete de modernizare etc), respectiv:

1. Ascensoare
2. Lifturi pentru case si vile (minilifturi)
3. Scari rulante
4. Trotuare rulante

Bazandu-ne pe calitatea deosebita a produselor noastre, dorim sa fim perceputi de catre partenerii si clientii nostri ca o alternativa a ofertelor existente pe piata, ca un sprijin venit in extinderea si dezvoltarea pietei instalatiilor de ridicat din Romania. Cu speranta ca, in timp, vom avea o colaborare cat mai buna, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare, pe care echipa noastra vi le va oferi in cel mai scurt timp.

Lifturile de persoane au drept scop transportul persoanelor, indiferent de regimul de inaltime al cladirilor.

Beneficiind de o dotare deosebita, indiferent de varianta aleasa - electric sau hidraulic - respectiv: tablou de comanda cu microprocesor, cabina din PLALAM (culori la alegere), display digital, interfon, mana curenta, oglinda de inox pe 1/2 din peretele opus usii, atentionare acustica ajungere in statie (gong), sirena de alarma, sistem de emergenta pentru lumina si alarma in lipsa energiei electrice, sistem de emergenta pentru readucerea la etaj si deschiderea usilor in lipsa energiei electrice (standard pentru ascensoarele hidraulice), usi automate la cabina si la etaje din acelasi material ca si cabina, comanda universala, etc. - lifturile de persoane indeplinesc toate normele de siguranta si ofera silentiozitate si eficienta in utilizare, putand fi armonios adaptate diverselor tipuri de cladiri.

Pentru acele cladiri cu un regim de inaltime de peste 6 etaje, sau o cursa mai mare de 18 metri, se recomanda folosirea ascensoarelor electrice, datorita avantajelor evidente in ceea ce priveste partea de fiabilitate, viteza de functionare si, de ce nu, a costurilor mai reduse.

In acest caz, varianta recomandata este varianta de instalare a unui motor actionat cu variator de frecventa. Aceasta varianta asigura un consum de energie electrica mai mic cu aproximativ 30% decit varianta clasica si un confort marit in timpul pornirii si opririi cabinei, marind in acelasi timp si durata de viata a troliului.

Lifturile de persoane pot fi instalate pentru orice tip de cladiri, viteza de functionare standard fiind intre 0,52 m/s (hidraulice) pana la 1 m/s (electrice), putand insa ajunge chiar si la 2,5 m/s (electrice), in functie de regimul de inaltime al cladirii.

Pentru mai multe informatii, va rugam verificati documentatia tehnica, disponibila in sectiunea "Documentatie constructori/arhitecti".

 

Galerie foto