Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 6

ROMVERSIS TOP

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ROMVERSIS TOP - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 6

Societatea ROMVERSIS, infiintata in 2004, este unica companie care distribuie, instalează și intretine toate produsele Romversis.
Dispune deasemenea de tehnicieni capabili sa intretina in Romania echipamente de ascensoare si scari rulante multibrand.
Echipele noastre de specialisti sunt bine instruite și dispun de logistica necesara pentru desfasurarea tuturor activitatilor specifice de service si mentenanta in Romania.
O adevarata echipa de profesionisti, mereu aproape.

Produse si Servicii

  • Ascensoare electrice
  • Ascensoare hidraulice
  • Ascensoare fara camera masinii
  • Ascensoare imobile
  • Ascensoare hoteluri
  • Ascensoare depozite
  • Ascensoare centre de afaceri

   Disponibile in variante constructive pentru destinatii precum imobile de birou, imobile de locuit, hoteluri, centre de afaceri, complexe de afaceri, complexe comerciale, centre industriale, hale, depozite, ascensoarele furnizate de S.C. ROMVERSIS TOP sunt prezente si raspund cu succes acestor cerinte.

   Ascensoarele livrate sunt prietenoase, fiabile fiind intodeauna o alegere buna.

   Pentru imbunatatirea performatelor vechilor ascensoare modernizarea este o solutie ieftina si viabila. ROMVERSIS TOP dispune de echipe specializate de ingineri si tehnicieni specializati pe astfel de aplicatii.
   Modernizarea inseamna alinierea la noile norme europene, cresterea sigurantei dumneavoastra atunci cand utilizati ascensorul. Innoirea este o dorinta in intampinarea careia ROMVERSIS TOP vine cu solutii eficiente, viabile.

   Ascensoarele aflate in functiune permit utilizarea in conditii de siguranta fiind intretinute conform specificatiilor ISCIR. 

   Serviciile de intretinere presupun inspectii efectuate periodic de personal calificat, diagnosticarea completa in cazul reviziilor generale, identificarea problemelor si eliminarea acestora.

   Echipele de interventie sunt instruite si dotate cu echipament propriu adecvat interventiilor rapide si autorizate pentru astfel de lucrari.

  Solicitati-ne si va vom fi alaturi.Dispeceratul permanent 24 ore din 24 permite posibilitatea comunicarii si rezolvarii imediate a problemelor clientilor nostri.

  Reparatiile preventive planificate respectiv lucrari de revizii tehnice curente si revizii generale anuale conduc la un ascensor sigur si fiabil in exploatare.

  Echipa ROMVERSIS TOP este prietenul si ajutorul dumneavoastra in rezolvarea problemelor pe care le intampinati.

Galerie foto