Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 4

S.C. ASCENSORUL S.A

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. ASCENSORUL S.A - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 4

La 13 Mai 1950, se infiinteaza intreprinderea Ascensorul avand ca obiectiv intretinerea si repararea ascensoarelor din Bucuresti montate intre cele doua razboaie mondiale. Productia de ascensoare a debutat in 1957 cu ascensorul de tip AB cu o viteza, fabricat si montat de Ascensorul pana in 1961, succedandu-i productia de instalatii cu o viteza de tip N, apoi cele cu 2 viteze, iar din 1969 primele lifturi cu comanda colectiv selectiva. Pana in 1990 Ascensorul intretine si repara instalatiile din Bucuresti si inlocuieste parcul vechi cu ascensoare de productie proprie.

Ulterior SC ASCENSORUL SA stabileste relatii comerciale cu firme de prestigiu din Europa producatoare de ascensoare electrice/hidraulice de orice tip si dimensiuni, instalatii pentru depasirea barierelor arhitectonice de catre persoanele cu dizabilitati precum si piese si subansamble pentru acestea.

Toate produsele si componentele sunt certificate pentru conformitate potrivit Directivei 95/16/EC, iar societatea a implementat si certificat un sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala.

Produsele pe care  le oferim acopera intreaga gama de interes iar modelele si solutiile noastre sunt unice pe piata romaneasca.

Vasta noastra experienta acumulata in peste 65 de ani in montarea, modernizarea, intreţinerea şi repararea de lifturi electrice si hidraulice si sisteme de ridicat de orice tip, a atins un inalt grad de prestigiu si de afirmare.

Compania noastra se ocupa de realizarea completa a instalatiei (Formula “la cheie”), incepand de la examinarea preliminara a cererii de oferta, recomandari tehnice catre client, proiectare, livrare, montaj si punerea in functiune.

Oferim gratuit inspecţii, masuratori la faţa locului si estimari de proiect. Suntem la dispoziţia dumneavoastra pentru orice informatii sau detalii care v-ar putea fi de folos.

Reparatii ascensore NON-STOP: 021.9231

Produse si Servicii

PRODUSE

ASCENSORUL S.A. ofera sisteme complete de ascensoare atat pentru cladiri noi cat si pentru cladiri vechi, furnizand o gama completa de solutii, cu tractiune electrica sau hidraulica cu sau fara camera masinii.

 • Ascensoare de Persoane
 • Ascensoare de marfa
 • Ascensoare Homelift
 • Ascensoare Montcharge
 • Ascensoare Auto
 • Platforme auto
 • Platforme pentru persoane cu dizabilitati
 • Scari rulante (trotuare rulante)
 • Ascensoare in cladiri neprevazute cu put

SERVICII

ASCENSORUL S.A. presteaza urmatoarele tipuri de srvicii:

Modernizari ascensoare

Ascensorul S.A. lucrand impreuna cu clientii sai, dezvolta solutii adaptate pentru modernizarea ascensoarelor vechi, combinand eficienta costurilor cu nivelul maxim de calitate si asigirand:

 • Transport comfortabil cu o atentie speciala acordata sigurantei pasagerilor.
 • Economii de energie
 • Nivel ridicat de randament
 • Compatibilitate perfecta
 • Minimizarea costurilor de intretinere
 • Design modern

Montaj ascensoare. Montaj platforme

Echipe cu experienta si pregatire profesionala deosebita efectueaza aceste lucrari oriunde in tara. Dotarea cu cele mai bune scule pentru montaj si reglaj asigura un inalt nivel calitativ al lucrarilor. Setarile si punerile in functiune sunt facute de regula de ingineri specialisti. Societatea este certificata de un organism notificat, conform HG 439/2003 care transpune Directiva 95/16/EC, pentru montajul oricarui tip de ascensor/platforma.

Verificari tehnice in utilizarea ascensoarelor

Activitatea se desfasoara in scopul evaluarii starii tehnice, estimarii duratei de functionare remanente si stabilirii conditiilor de functionare in siguranta a ascensoarelor ; se efectueaza prin investigatii/examinari cu caracter tehnic.

Intretinere, revizie, lucrari de reparatii ascensoare

Societatea este autorizata de ISCIR pentru acest domeniu.Un dispecerat non-stop primeste sesizarea deranjamentelor si le transmite echipelor din teren asigurandu-se promptitudine, eficienta in rezolvarea problemelor.

Avizare documentatie tehnica pentru reparatii

Ingineri de specialitate numiti in prescriptiile tehnice RADTP, salariati ai societatii, pot aviza documentatiile tehnice preliminare in vederea repararii oricaror instalatii de ridicat din domeniul ISCIR. Tarifele se stabilesc prin negociere, in functie de volumul lucrarilor.

Supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor

Personalul de specialitate RSVTI presteaza aceasta activitate in principal pentru ascensoare dar si pentru instalatii de incalzire aflate in imobile.

Intretinerea si repararea balantelor si cantarelor

Prestam aceasta activitate de peste 40 de ani cu personal calificat pentru orice balanta sau cantar incepand de la cele analitice si electronice pana la basculele de 50 de tone.

Intretinere si reparatii utilaje frigorifice

Cu o traditie de peste 40 de ani in domeniu putem repara, monta si intretine orice instalatie: frigidere de orice tip, vitrine frigorifice, camere frigorifice etc

Service si inspectii tehnice periodice la automobile

Activitatile sunt autorizate de RAR, iar inspectia tehnica periodica (ITP) se efectueaza pentru orice marca de automobil pana la 3,5 tone, cu combustie pe benzina, motorina sau gaz lichid.

Galerie foto