Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2

Liftech

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Liftech - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2

Cine suntem? S.C. Liftech S.R.L. este o societate comerciala cu capital integral privat.

In ce domeniu activam? Avem ca activitate consultanta, proiectarea, montajul si service-ul instalatiilor de ridicat in general, si a ascensoarelor de orice tip, in special.

Cine lucreaza in cadrul companiei noastre? Societatea noastra dispune de specialisti bine pregatiti si cu o mare experienta in domeniu, astfel incat sa gaseasca solutii si rezolvari oricaror probleme ce pot aparea in privinta transportului pe verticala, pentru orice cladire.

Care este principiul nostru de baza? Ne propunem sa gasim solutii pentru orice situatie, flexibilitatea fiind motto-ul nostru.

Cu ce va putem ajuta? Ne oferim sa acordam consultanta oricarei societati sau persoane, daca exista nelamuriri legate de instalatiile de ridicat in sine, sau de influenta lor asupra cladirilor pe care le deservesc. Va vom ajuta cu placere.

De ce am facut site-ul? Speram ca prin prezentarea facuta veti gasi in noi partenerul ideal pentru dumneavoastra.

Cum puteti comanda? Nu ezitati sa ne contactati! Puteti trimite si o cerere de oferta. Veti primi un raspuns individualizat pentru nevoia dumneavoastra.

Care este oferta noastra pentru un ascensor si lift? Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice lamurire suplimentara legata de lifturi sau ascensoare. De asemenea, puteti sa ne contactati pentru orice alte nelamuriri legate de platforme auto sau de orice fel. Asteptam cu interes mesajul dumneavoastra.

Galerie foto