Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2

ASCENSORUL COMPANY SERVICE SRL

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ASCENSORUL COMPANY SERVICE SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2

Ascensorul Company Service SRL
Service - Reparatii - Montaj - Modernizari Ascensoare Bucuresti
0745.051.164 | 0744.588.061

Secretariat | Programari servicii
Sediul social - Adresa corespondenta : București, cod postal 050303, str. Nehoiasi nr. 24, sectorul 5
Telefon : 021 336 32 09 | 0766 50 20 30
E.mail : office@ascensorul-company.com

Comercial - Oferte Montaje | Modernizari | Reparatii capitale
Telefon : 0744 50 20 30
E.mail : contact@ascensorul-company.com

Interventii Deranjamente | Reparatii accidentale
Telefon: 0745 051 164 | 0744 588 061
E.mail : service@ascensorul-company.com

Punct de Lucru "Ialomita"
Adresa : Slobozia, Str.Decebal Nr.2, Jud. Ialomita
Telefon : 0723 427 957

Punct de lucru "Calarasi"
Adresa : Calarasi, Str. Eroilor nr. 1-3, Jud. Calarasi
Telefon : 0742 122 560

Punct de lucru "Dambovita"
Adresa: Targoviste, Jud. Dambovita - in organizare
Telefon : 0744 757 225

reparatii lifturi ascensoare sector 2Ascensorul Company Service SRL asigura reparatii capitale ascensoare ajunse la finalul duratei normale de functionare. Este o activitate complexa, ce necesita pe langa capacitatea profesionala, cunostinte tehnologice si experienta ( cunostinte aplicate), disponibilitate si capacitate inginereasca inovatoare, necesare pentru gasirea pieselor de schimb si echipamentelor ce trebuie inlocuite, cu echivalente existente acum in piata, respectiv pentru aplicarea unor tehnolgii care sa asigure functionarea in siguranta a acestor ascensoare pe o noua durata indelungata de functionare, potrivit normativelor in domeniu.

Ascensorul Company Service SRL asigura interventii pentru reparatii accidentale ale ascensoarelor, in interiorul termenelor convenite contractual pentru efectuarea reviziilor periodice, survenite din motive neimputabile prestatorului. Stim ca disfunctionalitatile de acesta natura sunt stresante pentru client, actionand rapid, cu profesionalism, transparent si relaxat in ceea ce priveste costurile.

Ascensorul Company Service SRL ofera servicii de mentenanta ascensoare complexe, adaptate nevoilor fiecarui client, astfel incat acestia sa beneficieze de o buna functionare si prelungirea duratei lor de viata. Suntem apreciati pentru respectarea riguroasa a graficul reviziilor generale si specificatiei tehnice convenite prin contracte, alaturi de tarifele competitive practicate.

reparatii lifturi ascensoare sector 2

Montam orice fel de ascensoare standard sau concepute special pentru clientii Ascensorul Company Service SRL, lifturi de marfa sau scari rulante si le predam “la cheie”. Avem o mare experienta, stim ce ai nevoie si proiectarea este gratuita! Poti asadar sa personalizezi ascensorul dupa nevoi si pretul dorit. Mai mult, in contractele noastre avem cele mai avantajoase conditii de plata, in conditiile existentei unor garantii de plata, mergand pana la avans zero si plata in rate pana la 24 de luni. Beneficiati totodata de garantie pentru executie si montaj de 2 ani, pana la 4 ani in anumite conditii, precum si mentenanta gratuita pentru primele 24 de luni dupa montaj. Ne ocupam, fara costuri pentru beneficiar, de obtinerea Autorizatiei de functionare ISCIR pentru ascensorului dvs.

reparatii lifturi ascensoare sector 2

Pentru ascensoarele cu grad de uzura ridicat, care nu mai prezinta siguranta si confort in exploatare, Ascensorul Company Service SRL ofera servicii de reparatii capitale, proces in urma caruia toate elementele de infrastructura si echipamentele existente sunt evaluate, prezentam beneficiarilor solutii tehnice aplicate din care acestia pot selecta, urmate de proiectul tehnic si graficul de executie ( servicii gratuite in cazul semnarii contractului).

Ascensorul Company Service SRL are capacitate si proceduri de lucru vizand rezolvarea unor deranjamente pentru reparatii accidentale si in cazul unor clienti cu care nu are contract.

Produse si Servicii

  • Montaj Ascensoarereparatii lifturi ascensoare sector 2
  • Mentenanta Ascensoare
  • Reparatii accidentale
  • Revizii periodice Ascensoare
  • Reparatii capitale ascensoare
  • Modernizare Ascensoare
  • Deranjamente Ascensoare
  • Supraveghere ascensoare

Galerie foto