Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2

Service Lifturi Sector 2

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Lifturi Sector 2 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bucuresti-Sector 2


Service - Reparatii - Montaj - Modernizari Ascensoare Bucuresti

Montam orice fel de ascensoare standard sau concepute special pentru clientii Ascensorul Company Service SRL, lifturi de marfa sau scari rulante si le predam “la cheie”. Avem o mare experienta, stim ce ai nevoie si proiectarea este gratuita! Poti asadar sa personalizezi ascensorul dupa nevoi si pretul dorit. Mai mult, in contractele noastre avem cele mai avantajoase conditii de plata, in conditiile existentei unor garantii de plata, mergand pana la avans zero si plata in rate pana la 24 de luni. Beneficiati totodata de garantie pentru executie si montaj de 2 ani, pana la 4 ani in anumite conditii, precum si mentenanta gratuita pentru primele 24 de luni dupa montaj. Ne ocupam, fara costuri pentru beneficiar, de obtinerea Autorizatiei de functionare ISCIR pentru ascensorului dvs.

Pentru ascensoarele cu grad de uzura ridicat, care nu mai prezinta siguranta si confort in exploatare, Ascensorul Company Service SRL ofera servicii de reparatii capitale, proces in urma caruia toate elementele de infrastructura si echipamentele existente sunt evaluate, prezentam beneficiarilor solutii tehnice aplicate din care acestia pot selecta, urmate de proiectul tehnic si graficul de executie ( servicii gratuite in cazul semnarii contractului).

Produse si Servicii

  • Montaj Ascensoare
  • Mentenanta Ascensoare
  • Reparatii accidentale
  • Revizii periodice Ascensoare
  • Reparatii capitale ascensoare
  • Modernizare Ascensoare
  • Deranjamente Ascensoare
  • Supraveghere ascensoare

Galerie foto