Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bistrita

Ascensor Advertising

Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ascensor Advertising - Service Reparatii Bistrita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ascensoare-Lifturi-Scari Rulante Bistrita

Societatea noastră recomandă întreținerea constantă a ascensoarelor. În general datorită utilizării zilnice a acestora, în timp lifturile se uzează. Oferim soluții complete pentru întreținerea și reparația ascensoarelor de persoane, dar și de marfă pentru ca durata lor de viață să devină cât mai lungă.

Ascensor Advertisnig este o societate autorizată ISCIR și dispune de un personal calificat care intervine în cel mai scurt timp în caz de incidente având disponbil un dispecerat 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Suntem preocupați în permanență să oferim calitate și să satifacem solicitările clienților. Indiferent de tipul de echipament de ridicare, putem efectua operațiuni de întreținere și reparații de urgență pentru mai multe tipuri de ascensoare. De asemenea, colaborăm doar cu furnizori care au experiență vastă în domeniu și renume, astfel putem oferi montajul si piese de schimb pentru toate tipurile de ascensoare.

Suntem la dispoziția clienților pentru a-i consilia cu privire la îmbunătăţiri cum ar fi: reducerea consumului de energie, îmbunătăţirea fiabilităţii şi a performanţei, optimizarea fluxului de trafic şi creşterea aspectului liftului, dar și cerințe de siguranță.

Pentru mai multe informații despre gama noastră de contracte de întreținere, nu ezitați să ne contactați!

Galerie foto