Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Hunedoara

SC Smart Tools SRL

Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Smart Tools SRL - Service Reparatii Hunedoara.


Descriere Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Hunedoara

Smart Tools SRL
Reparatii electrocasnice, frigidere, aragaze, masini de spalat, aer conditionat

   service cuptoare electrice hunedoaraSmartTools® este marca inregistrata in Romania iar echipa noastra va raspunde cu promptitudine la orice solicitare din partea dumneavoastra si in cel mai scurt timp veti avea o oferta de pret.

   Alegerea unui aragaz electric face parte din aceste alegeri intelepte care stau in puterea noastra. Daca aveti un aragaz electric, pentru a reduce din consumul de energie puteti stinge cuptorul si plitele inainte ca mancarea sa ajunga la stadiul final de preparare. Caldura pe care alimentele din interior au acumulat-o in timpul acestui proces va fi suficienta pentru ca acestea sa capete gustul si aspectul pe care vi-l doreati. 

   service aragaze plite hunedoaraCele mai multe tipuri de aragaz electric pe care il veti intalni in magazine au plita vitroceramica si cuptor multi-functional. Plita are in mod obisnuit 4 zone de incalzire de diferite marimi, pentru ca utilizatorul sa aleaga dimensiunea perfecta pentru ceea ce gateste. Veti intalni o zona de incalzire de marime mica, 2 cu acelasi diametru, de tip mediu si una mare. Consumul variaza in functie de zona de incalzire utilizata. Pentru cea mare, acesta este, la un aragaz electric, de ~ 2kW. Daca aragazul are scapari de gaze este necesar sa opriti alimentarea si sa chemati un profesionist. Intre timp nu aprindeti niciun aparat electric sau becuri si aerisiti foarte bine camera.

   Cuptorul multi-functional al unui aragaz electric are butoane de tip ergonomic si maner detasabil, pentru usa. Controlul temperaturii se face prin comanda mecanica, iar incalzitorul poate fi de tip infra-rosu cu ventilator, inferior circular cu ventilator. Beneficiati de asemenea de sistem de ventilare a cuptorului prin plita si de iluminarea cuptorului. Sistemul de iluminare al unui cuptor la un aragaz electric va permite sa vizualizati interiorul acestuia, sa hotarati daca alimentul preparat este gata inainte de timpul prestabilit.

   Orice reparatie efectuata de persoane necalificate poate duce la explozii, electrocutari.. Pentru a evita eventualele vatamari corporale sau deteriorari ale aparatului, nu incercati sa realizati singuri reparatii.

 

Produse si Servicii

reparatii aragaze hunedoara

Daca aragazul este destul de vechi si nu mai functioneaza corespunzator, echipa Smart Tools va ofera cele mai bune solutii:

  • Schimbare balamele
  • Schimbare geamuri
  • Schimbare arzatoare
  • Schimbare comutator de alimentare
  • Schimbare regulator de putere
  • Schimbare termostat
  • Schimbarea suprafatei de lucru

Galerie foto