Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Craiova

Reparatii Aragaz Craiova

Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Aragaz Craiova - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Craiova

  Infiintata in 2004 ca service electrocasnice intr-unul din cele mai importante orase din sudul tarii Craiova, V&D Electrosystem si-a dezvoltat si extins activitatea avand in prezent contracte de service in garantie pentru produsele electrocasnice MERLONI Elettrodomestici (INDESIT, ARISTON/HOTPOINT), HANSA, AMICA, DE LONGHI, SINGER, STUDIO CASA, ROMEX, INTEREXPO (SAMSUNG, WESTWOOD, HAIER), TESSY.
  Anul 2009 aduce extinderea domeniului de activitate, prin semnarea de contracte cu GENCO TRADE - montaj / instalare si service pentru toata gama de aparate de climatizare importate de acestia (SAMSUNG).
  Domeniul principal de activitate al firmei noastre este asigurarea reparatiilor aparaturii electrocasnice in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb aferente.
  Produsele pentru care se asigura reparatiile si piese de schimb sunt: aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufe, masini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixte (atat in varianta de sine statoare cat si build-in), hote, aspiratoare, SDA.
  In baza instruirilor, documentatiei disponibile si experientei acumulate s-au elaborat si implementat proceduri care s-au dovedit eficace si au avut ca rezultat un real suport pentru clienti. Tehnicienii service au urmat in fiecare an cursuri de instruire organizate in Romania de catre S.C. Micadan Comexim S.R.L.
  Rezultatul pozitiv al analizei efectuata la sfarsitul primului an de activitate in sectorul sistemelor de climatizare a condus la ideea extinderii acestei activitati. Astfel, la inceputul anului 2010, Electrosystem incheie contract de colaborare cu DOMO Retail SA.
  Colaborarea cu Domo, aduce extinderea atat a activitatii de service sisteme de climatizare (SAMSUNG si NEO), cat si extinderea activitatii de montaj instalare (LG, SAMSUNG, PANASONIC, ARISTON, NEO si ARCTIC).
In anul 2011, Electrosystem primeste acordul Whirlpool Romania pentru desfasurarea activitatii de service electrocasnice in postgarantie.

Produse si Servicii

Aragaze

  • Rezistente
  • Termocupla siguranta
  • Garnitura cuptor

Cuptoare
Plite

Hote

  • Filtru hota
  • Modul electronic

 

Program Service
Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata 9:00 - 13:00

 

Galerie foto