Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Cluj Napoca

Reparatii Electrocasnice Cluj Napoca

Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Electrocasnice Cluj Napoca - Service Reparatii Cluj Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Cluj Napoca

  ABIL SERVICE a acumulat de-a lungul anilor un numar mare de clienti, bazandu-se pe seriozitate si calitate. Suntem una din putinele firme specializate in reparatii masini de spalat vase, masini de spalat rufe, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, aragazuri, cuptoare electrice, uscatoare de haine, avand contracte cu cele mai mari firme si distribuitori de piese din tara.
  Suntem o firma specializata in reparatii electrocasnice cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Dispunem de personal tanar calificat ce merge regulat la cursuri de specializare pentru noile modele de electrocasnice, care au devenit din ce in ce mai complexe. In urma acestor ani, noi am depus foarte multa munca pentru acest domeniu, iar din asta facem o provocare, pentru care vom raspunde cu foarte mare placere. In prezent compania noastra efectueaza servicii de reparatii atat la domiciliul clientului, cat si in laboratorul propriu dotat cu aparatura moderna, testere pentru diagnosticarea defectelor, prese pentru scos rulmenti etc.

Produse si Servicii

Reparatii Cuptoare Incorporabile 

 Cuptorul incalzeste prea tare sau nu incalzeste deloc? Produsele se ard la suprafata si in interior raman crude? Cuptoarele nu se aprind? Acestea sunt principalele defecte ale cuptoarelor electice.
 In cazul in care va gasiti in situatiile de mai sus puteti apela cu incredere la serviciile oferite de Abil Service SRL:

  • Inlocuim rezistente, comutatoare, termostate
  • Schimbam geamuri interioare-exterioare, balamale, manere
  • Inlocuim sau reparam module electrice in functie de situatie

Reparatii Aragazuri

  Dupa cum stim aragazurile din ziua de azi au devenit tot mai complexe. Cu cat sunt mai performante, cu atat siguranta dumneavoastra creste. Societatea noastra ofera service si mentenanta profesionala!

  • Inlocuim termocuple, rezistente, bujii de aprindere, butoane, balamale, geamuri
  • Intervenim la domiciliu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil
  • Inlocuim termostate, senzori, comutatoare

Galerie foto