Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Bucuresti-Sector 2

SC Micadan Comexim SRL

Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Micadan Comexim SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Bucuresti-Sector 2

Micadan Comexim SRL ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice, fiind prima retea nationala privata de service pentru aparatele electrocasnice.

Principalul domeniul de activitate este asigurareareparatiilor produselor electrocasnice (reparatii masini de spalat, frigidere) in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb pentru electrocasnice.

Aparatele electrocasnice pentru care Micadan Comexin SRL executa reparatii si asigura piese de schimb sunt:aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare combine, vitrine, camere, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufe, masini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixte, hote, expresoare , expresoare automate de cafea ,  aspiratoare, aparate mici de bucatarie si aere conditionate (A.C.).

Pentru Micadan Comexin SRL, pregatirea unui tehnician este esentiala, din acest motiv echipa manageriala a urmat cursuri de instruire si s-a informat direct de la atelierele de service din Anglia (Iceland), Italia (Merloni), Turcia (Arcelik-Beko) etc. Cu o experienta semnificativa in domeniul electrocasnicelor in cadrul S.C. Arctic si NEI, garantam calitatea serviciilor oferite pentru orice marca de electrocasnice, printre care Indesit, Ariston, Amica, Bosch, Whirlpool, DeLonghi, Hotpoint, Siemens.

Galerie foto