Service Reparatii Aparatura Medicala Ploiesti

Sound Service

Service Reparatii Aparatura Medicala Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sound Service - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aparatura Medicala Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aparatura Medicala Ploiesti

LUGIA NEW SERV SRL, este o societate cu capital privat 100% romanesc, care circula sub denumirea de Soundservice. Fondata in anul 2010, in Ploiesti, Prahova, societatea noastra este dedicata sprijinului persoanelor hipoacuzice, cu probleme cronice sau acute de auz. In acest sens investim in tehnica si aparatura de ultima generatie pentru depistarea, investigarea si tratarea problemelor de auz, oferind clientilor nostri solutii moderne si o viata normala. Principalele activitati ale societatii noastre sunt: comertul cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice in magazine specializate si asigurarea service-ului pentru orice tip de aparat auditiv defect. 

Pentru a satisface dorintele cele mai aprige ale pacientilor nostrii, Soundservice colaboreaza, pentru un real success, cu doi mari furnizori externi: AUDIFON GMBH - GERMANIA si SONIC INNOVATIONS - SUA/ELVETIA oferind pietei din Romania cele mai bune si performante proteze auditive si o gama completa de servicii si produse de nivel European pentru cetateni europeni, asa cum sunt si pacientii nostri. 

Valori:

EXPERIENTA de peste 10 ani in protezarea auditiva este principalul promotor al brandului Soundservice. Deasemenea, asiguram, prin intermediul conferintelor (atat nationale cat si internationale), inalta calificare a personalului nostru, ceea ce ne recomanda ca profesionisti in domeniul aparatelor auditive. 

DOTARILE DE ULTIMA GENERATIE si specialistii nostrii sunt cheia pentru o diagnosticare corecta, completa si rapida, astfel ca in cabinetele de testare a auzului Soundservice veti remarca servicii de calitate si personal competent, gata oricand sa va ofere solutia optima pentru problema dumneavoastra de auz. 

ACOPERIRE NATIONALA de care dispunem este posibila prin lantul de cabinete de audiologie Soundservice pe care le-am deschis in puncte cheie din tara: Ploiesti, Campina, Buzau, Focsani, Galati, Deva, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin si Suceava. Aici gasiti solutii la orice problema de auz si service pentru orice tip de proteza auditiva. 

Galerie foto