Service Reparatii Aparatura Medicala Oradea

Medic Land - service aparatura medicala

Service Reparatii Aparatura Medicala Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Medic Land - service aparatura medicala - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aparatura Medicala Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aparatura Medicala Oradea

Magazinul online Medicland a crescut in doar 12 luni de la un portofoliu de cateva zeci de produse la peste 2500 de repere livrabile imediat. Pentru a putea satisface exigentele crescute ale clientilor am selectat gama de articole de la cei mai importanti producatori din domeniul produselor medicale si de ingrijire personala: Omron, 3M Littmann, Laica, Joycare, Moretti, Hartmann, Panasonic, Nuvita, Riester, Armor, Lille, Saltair.

Catalogul Medicland cuprinde produse de ingrijire a sanatatii (aparate pentru aerosoli, tensiometre electronice de brat sau tip bratara, glucometre), produse de ingrijire personala (cantare electronice, aparate de masaj, produse pentru nou-nascuti), produse de reabilitare (carucioare, carje, orteze).

Nu am neglijat nici personalul medical astfel incat Medicland ofera acum si produse pentru specialisti (tensiometre mecanice, stetoscoape, mobilier medical, aparatura profesionala de diagnostic si tratament).

Produsele comercializate prin intermediul Medicland.ro sunt produse noi, cu garanție începând de la 24 de luni. Acestea sunt însoțite de certificate de conformitate și de instrucțiuni de utilizare în limba română. Pentru a ne asigura de satisfacția clienților am implementat o politică de retur a produselor.

Galerie foto