Service Reparatii Aparatura Medicala Magurele

Service aparatura medicala BIOSERVICE

Service Reparatii Aparatura Medicala Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aparatura medicala BIOSERVICE - Service Reparatii Magurele.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aparatura Medicala Magurele
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aparatura Medicala Magurele

Istoric: BIO SERVICE SRL este o companie specializata în service tehnic, distributie si suport pentru aparatura medicala, reactivi si consumabile/ accesorii din domeniul laboratorului clinic. Firma a fost infiintata în ianuarie 1994 avand la baza o experienta prealabila de 12 ani de service tehnic in echipamente medicale în cadrul IIRUC Bucuresti.

Experienta: contracte de asistenta tehnica pentru produsele de laborator industrial si clinic instalate în România de firme ca Beckman, Labsystems, Pye Unicam. De la 1.01.1995 firma BIO SERVICE SRL a fost reprezentant exclusiv de service tehnic pe teritoriul Romaniei pentru Roche Diagnostic, pana in anul 2000. In perioada 1.01.1995-1.07.1998 firma BIO SERVICE SRL a avut ca domeniu de activitate si distributia de aparatura/reactivi/consumabile a produselor Roche Diagnostic. In aceasta perioada s-a asigurat distributia, suportul si service-ul tehnic pentru diverse aparate de biochimie, hematologie, imunologie, pe baza de contracte sau la cerere (asigurarea instalarilor si garantiiilor pentru 150 aparate COBAS MIRA PLUS, garantii si reparatii pentru sistemele de biochimie Hitachi si imunologie Elecsys, postgarantii pentru COBAS MIRA PLUS, Hitachi, Elecsys in peste 25 spitale, din tara etc. )

De la 1.01.2000 firma BIO SERVICE SRL face distributie si service pentru produsele: Hycel Diagnostics, Medica Corporation, Microgenics, Adaltis, Standard Diagnostics, Thermo-Alko, Biotec-Fischer, Randox Laboratories, MPW, Dutch Diagnostics, Dimedis, Diagam, Diamond Diagnostics, Block Scientific, Dirui Industrial Co. etc. Firma BIO SERVICE SRL a asigurat garantia si postgarantia pentru aparatele Imulite-DPC instalate in reteaua MSF si MLPT, precum si in multe locatii din reteaua privata. Se asigura, de asemenea garantia si postgarantia pentru toate aparatele livrate in mod uzual de BIO SERVICE SRL. 


        Autorizari: BIO SERVICE SRL este autorizata MSF pentru distributie si service tehnic si are acreditare ISO9001 pentru aceste activitati si pentru distributia de scheme de intercomparare laboratoare (control extern calitate). Vezi ISO


        Oferta: BIO SERVICE SRL are oferte complete pentru dotarea cu aparatura, reactivi, consumabile, scheme de intercomparare laboratoare-control extern de calitate pentru laboratoarele clinice de orice marime, asigurand instalare, suport complet, service in garantie si postgarantie. 


        Resurse umane: 6 agenti vanzari la nivelul tarii, 5 asistenti de vanzari, 8 ingineri de service la nivelul tarii, cursuri de specializare la diversi producatori: Elvetia (Cobas Mira Plus, Integra), Germania (Elecsys, Hitachi, Easylite, Advia), Irlanda (produsele Randox), Austria si Italia (produse din gama ELISA), Grecia (produse Imulite – DPC) etc.


        Sediu: sediu nou in Magurele, Ilfov, str. Atomistilor nr. 255, cod postal 077125, 750 mp construiti incluzand spatiu depozitare/ service de 250 mp, camera frigorifica, zona proprie de parcare de 800 mp.

Galerie foto