Service Reparatii Aparatura Medicala Galati

SC ELECTRO SERVICE SRL

Service Reparatii Aparatura Medicala Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC ELECTRO SERVICE SRL - Service Reparatii Galati.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aparatura Medicala Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aparatura Medicala Galati

SC Electro Service SRL Galati este o societate comerciala ce activeaza de peste 18 ani in domeniul aparaturii medicale. In prezent desfasuram urmatoarele activitati:
  • productie mobilier medical
  • comercializare aparatura medicala si consumabile
  • reparatii aparatura medicala: laborator, explorari functionale, stomatologie
  • instalare cabinete medicale (mobilier si aparatura)

 

Principalele categorii de produse comercializate de societatea noastra sunt: aparatura de diagnosticare si piese de schimb, mobilier si instrumentar medical,comsumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie.

Produsele oferite au ca fabricanti firme cu renume in domeniu, fiabilitatea fiind caracteristica de baza a acestora.

In prezent activam in principalele orase din Romania, avand ca obiectiv  comercial punerea la dispozitia clientilor nostri a unor produse cu un raport pret calitate excelent. Aceeasi caracteristica o au si articolele de mobilier medical, interesul pentru aceste produse fiind demonstrat de numarul mare de clienti din intreaga tara.

In Galati detinem un magazin de prezentare a produselor medicale precum si un atelier de microproductie. Toate serviciile puse la dispozitieHarta clienti sunt asigurate de o echipa manageriala profesionista precum si de cei mai buni specialisti in domeniu, societatea noastra fiind de altfel certificata cu sistemul de management al calitatii ISO 9001.

Suntem deasemeni interesati de asigurarea distributiei zonale pentru producatori si importatori de consumabile si aparatura medicala.

Galerie foto