Service Reparatii Aparatura Medicala Cluj-Napoca

METECUS

Service Reparatii Aparatura Medicala Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre METECUS - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aparatura Medicala Cluj-Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aparatura Medicala Cluj-Napoca

Înfiintata în 1991 firma METECUS s-a dezvoltat în domeniul productiei, comercializarii si service-ului atat pentru aparate de masura si control cat si pentru aparate medicale propunandu-si misiunea de a oferii clientilor produse de calitate, sigure si ecologice.
Preluand experienta specialistilor clujeni în domeniul productiei de aparatura medicala, prin cercetare, dezvoltare si cooperare am deschis un nou drum lansand o serie de produse destinate fizioterapiei, aparate pe care le distribuim in toata tara.
Livram la cheie o gama completa de echipamente medicale pentru fizioterapie cu 24 luni garantie si 10 ani service postgarantie.
Oferim service si verificari metrologice în laborator autorizat pentru o gama larga de aparatura de masura si control pentru marimi electromagnetice, temperaturi, fizico-chimice.
1992 - atelierul de reparatii pentru aparate de laborator si medicale
1995 - laboratorul metrologic autorizat pentru verificarea mijloacelor de masurare din domeniile: electrice, temperaturi, fizico-chimice; atelierul este autorizat sa efectueze reparatii la mijloacele de masurare.
2007 - laboratorul de încercări pentru dispozitive medicale în directă corelare cu prevederile directivei 93/42/EEC aplicabile şi a legislaţiei naţionale (proiect CEEX)
Preocuparea noastra pentru respectarea standardelor de siguranta si calitate (SR EN ISO 9001, SR EN ISO 17025) si parteneriatul nostru sincer cu clientii în favoarea sanatatii sunt motivele succesului nostru.

Galerie foto