Service Reparatii Aparatura Medicala Bucuresti-Sector 5

Quirum Med - service aparatura medicala

Service Reparatii Aparatura Medicala Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Quirum Med - service aparatura medicala - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aparatura Medicala Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aparatura Medicala Bucuresti-Sector 5

Quirumed S.L. Materiale Medicale si Produse pentru sanatate este o companie creata in anul 2002, un furnizor de branduriextrem de recunoscute la nivel international, cu anumite produse exclusiv fabricate pentru compania noastra. Compania noastra ofera produse medicale pentru diverse psecialitati medicale  la un raport calitate - pret de exceptie. Intre toate cladirile noastre dispunem de mai mult de 5000 m² de suprafata pentru depozit, birouri si magazin. 

Calitate:

Misiunea noastra este de a oferi mereu cele mai bune preturi, la cea mai buna calitatefapt ce ne indeamna intotdeauna sa cautam produsele cele mai avansate in tehnologie pentru a extinde oferta noastra in conformitate cu cerintele actuale.

Avem toate licentele necesare pentru importul si distribuirea materialelor medicale si chirurgicale, pentru comercializarea si vanzarea acestora, licente obligatorii pentru distribuirea produselor si instrumentelor medicale.

Prin intermediul serviciului nostru tehnic propriuvom asigura functionarea corecta a produselor noastre, in orice moment.
Toate produsele noastre au marcajul CE, marca de conformitate obligatorie pentru distribuirea materialelor medicale in Uniunea EuropeanaProdusele noastre au, de asemenea, alte certificate cum ar fi ISOTUVFDA ...

 

International:

Ne desfasuram activitatea in mai multe orase din Spania, precum si in alte tari, cum ar fi Portugalia, Franta, Italia, Germania, Finlanda, Olanda, Brazilia, Argentina, Mexic, precum si in alte tari din Africa, Europa si America (prin intermediul colaboratorilor nostri, distribuitori si freelanceri). Site-ul nostru este tradus in 9 limbi:  engleza, franceza, germana, portugheza, italiana, finlandeza, poloneza, romana, etc. 

 

Clienti:

Clientii nostri: persoane fizice sau spitalele private, companii internationale si mari spitale, clasificate in urmatoarele categorii:

- Spitale (Publice, Private…) 
- Clinici (Estetice, Veterinare, Reabilitare…) 
- Companii (Distribuitori, Producatori…) 
- Centre de Educare (Universitati, Scoli, Academii...) 
- Altele (Organisme Publice, Primarii, Centre Medicale, Laboratoare, Institutii, ONG-uri, Sali de gimnastica, Pompieri, Protectie Civila, Crucea Rosie, Aeroporturi, Centre comerciale, Centre sportive, Ambulante, Clienti Particulari, etc...)   Suntem aderati la sistemul CONFIANZA ONLINE (Trust Online), cu aceasta eticheta ne-am asumat in mod voluntar un  angajament etic si de responsabilitate. Prin urmare, o mai mare incredere si siguranta pentru clientii nostri.

 

 

Galerie foto