Service Reparatii Antene TV Otopeni

Reparatii televizoare si antene

Service Reparatii Antene TV Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii televizoare si antene - Service Reparatii Otopeni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Antene TV Otopeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Antene TV Otopeni

Echipa noastra de lucru si interventie are o experienta de peste 20 de ani in domeniul depanarii si service-ului de televizoare. Reparam  toate marcile de televizoare si avem pe stoc o gama larga de piese de schimb.

Am demarat  activitatea in acest domeniu la inceputul anilor`90, atunci cand televizorul reprezenta pentru multi romani cel mai important obiect  electrocasnic din casa si principala modalitate de divertisment. 

Experienta si profesionalism….garantie 100%

Afacerea noastra a evoluat de la an si ne-am desfasurat activitatea pe intreg teritoriul capitalei si judetului ilfov, insa cele mai multe comenzi le avem in sectoarele 2 si 3 ale capitalei.

RECORD: Firma noastra a executat pana in prezent peste 30.000 de reparatii tv

Pana in prezent echipele noastre de lucru au efectuat zeci de mii de reparatii in cei peste 20 de ani de activitate, astfel ca am ajuns sa depasim un numar de 30.000 de mii de reparatii pe intreg teritoriul capitalei si zeci de mii de clienti multumiti.

Galerie foto