Service Reparatii Antene TV Brasov

T.V. Sat S.R.L

Service Reparatii Antene TV Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre T.V. Sat S.R.L - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Antene TV Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Antene TV Brasov

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 250 oraşe din ţară.

RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix şi mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

RCS & RDS este si prima companie din Romania care a investit in continut media, detinand singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 cu 8 statii locale; 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume; un canal de filme Pay-TV, Digi Film; 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World; un program de muzica, UTV; si alte cateva posturi TV locale.

Galerie foto