Service Reparatii Aer-Conditionat Timisoara

Service aer conditionat Timisoara

Service Reparatii Aer-Conditionat Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Timisoara - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Timisoara

  service aer conditionat timisoaraLazaroiu Service activeaza pe piata din Romania inca din 1998 si va ofera o gama completa de echipamente si solutii pentru refrigerare, congelare, ventilatie, climatizare, instalatii solare, pompe de caldura, schimbatoare de caldura in placi.

  Probabil aveti ceva probleme cu aparatul de aer conditionat daca scoate zgomote pe care nu le-ati mai auzit niciodata. Chiar daca aparatul de aer conditionat inca mai functioneaza ar trebuii sa chemati un frigotehnist inainte ca lucrurile sa se inrautateasca si mai mult atunci cand instinctul va spune ca ceva nu este in regula.

  Reparatia unui aparat de aer conditionat presupune in primul rand examinarea atenta si diagnosticarea lui. Cauzele care duc la functionarea anormala sau nefunctionarea unui aparat de aer conditionat isi au originea fie in montajul gresit, neprofesionist, fie in intretinerea necorespunzatoare sau chiar in unele defecte de fabricatie.

 Fie ca aveti un sistem complex de aer conditionat pentru o afacere sau o unitate interna mica, service-ul de aer conditionat ar trebui sa fie intotdeauna efectuat de catre un exert in acest domeniu. Noi va putem oferi o gama completa de servicii de aer conditionat, incluzand reparatii ale aparatului de aer conditionat, mentenanta/intretinerea unui aparat sau montajul unui aparat nou. Puteti fi siguri ca orice problema aveti noi o vom rezolva cu profesionalism. Va putem oferi si contracte de intretinere/mentenanta a aparatelor de aer conditionat la un pret avantajos, prin care ne obligam sa va verificam regulat echipamentele si sa efectuam reparatii sau lucrari de intretinere, unde este cazul, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

Produse si Servicii

  • Curatare, igienizare aer conditionat
  • Demontare si remontare
  • Remediat furtun condens
  • Inlocuire holender
  • Sisteme de climatizare si ventilatie
  • Sisteme frigorifice
  • Sisteme fotovoltaice si solare
  • Recuperatoare de energie
  • Pompe de caldura

Galerie foto