Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Mures

Service Montaj Aer Conditionat Tg Mures

Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Montaj Aer Conditionat Tg Mures - Service Reparatii Targu Mures.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Mures
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Mures

Infiintata in anul 1999, SC Adial Electronic SRL isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Cu un efectiv de 13 angajati, Adial Electronic SRL va ofera urmatoarele servicii :
- instalare aer conditionat
- mentenanta aer conditionat
- service aer conditionat
- Service Electronice
- Service Electrocasnice
- Service Masini de Spalat.

Adial Electronic va ofera spre vanzare aparate aer conditionat in toata tara, service aer conditionat in TarguMures ,  montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat. Avem acoperire la nivelul judetului Mures, iar sistemele de aer conditionat comandate din alte judete pot fi livrate prin posta sau curier.
Firma noastra accepta produse trimise prin posta sau curier iar pe raza orasului Targu-Mures asigura transportul produselor la sediu contra cost.Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. In firma Adial Electronic SRL este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Adial Electronic SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto