Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Jiu

Service aer conditionat Targu Jiu

Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Targu Jiu - Service Reparatii Targu Jiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Targu Jiu

SC Ovifrig Service Srl, Tg-Jiu infiintata in anul 1995 este o societate privata cu capital autohton. Obiectul principal de activitate il constituie prestarea serviciilor in domeniul echipamentelor frigorifice comerciale si industriale (proiectare, montaj si service) din gama carora amintim:

-aparate de aer conditionat;
-vitrine frigorifice orizontale si verticale; 
-vitrine cu perdea de aer, dulapuri frigorifice; 
-lazi congelator, rafturi de perete si centrale; 
-camere frigorifice pentru temperatura pozitiva / negativa;
-tunele de congelare rapida; 
-agregate frigorifice tip Monobloc ZANOTTI.

Societatea noastra este autorizata pentru montarea urmatoarelor tipuri de apatate de aer conditionat: FUJITSU, GREE, YAMATO, SAMSUNG, DAIKIN, CHIGO, NORDSTAR, etc. Societatea noastra este reprezentanta firmelor ASTON S.A. Bucuresti,EURATO S.A. Odorheiul Secuiesc, ERROMED SRL TIMISOARA, etc.

Service-ul este asigurat de echipe de specialisti ce au in dotare echipament profesional - trusa frigotehnistului (trusa de chei, trusa de bercuit, pompa de vidare, set manometre si furtune, statie de recuperare freon, bormasina, aparat de sudura, aparat de masura, etc.) si 2 autoutilitare pentru a asigura interventia prompta asupra echipamentelor.

Personalul tehnic detine calificare in acest domeniu obtinuta prin absolvirea cursurilor organizate de Centrul de Instruire a Tehnicienilor de Service pentru utilajele frigorifice (SC ICPIAF SA Cluj-Napoca) si este in numar de 5 frigotehnisti si un supervisor de lucrari impartiti in 3 echipe.

Activitatea predominanta exercitata de societatea noastra este aceea de service la vitrine frigorifice orizontale si verticale, dozatoare de bere si suc, montaj, intretinere - reparatie a aparatelor de climatizare si a camerelor frigorifice si se desfasoara pe baza de contracte ferme sau comenzi la solicitare. 

Clientii societatii sunt institutii publice si societati comerciale de pe raza judetului Gorj si a judetelor vecine.

Galerie foto