Service Reparatii Aer-Conditionat Slatina

Service Montaj Aer Conditionat Slatina

Service Reparatii Aer-Conditionat Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Montaj Aer Conditionat Slatina - Service Reparatii Slatina.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Slatina
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Slatina

  SC E.S.T SRL a fost inffintata in anul 1992 si are ca doemniu principal de activitate comertul de electronice electrocasnice in magazine specializate.
  Inca de la inceput directiile de dezvoltare au respectat doua principii: seriozitate si calitate. De cand exista firma, am evoluat an de an, construind in pasi marunti dar siguri, o firma serioasa si respectabila. Am pastrat mereu acelasi profil, l-am dezvoltat si l-am consolidat, ne-am luptat pentru a castiga respectul clientului, oferindu-i mereu servicii si produse noi, de buna calitate, de care are nevoie.
  Ca activitate, SC E.S.T. se ocupa de 5 magazine de electronice si electrocasnice si un atelier de service.
  Montajul este efectuat de echipe de specialisti atestati cu experienta de peste 10 ani de montaj de aer conditionat si cu lucrari facute la societati cunoscute din Slatina.
  SC E.S.T. SRL are service autorizat pentru urmatoarele marci : Electrolux, Whirlpool, Panasonic, Samsung, Hyundai, Zass, Daewoo, Akai, Tensai, Platinium, Vortex, Orion, LDK.

Produse si Servicii

  • Montaj gratuit
  • Repozitionare si mutarea instalatiei de aer conditionat
  • Demontare instalatie veche
  • Curatare simpla a filtrelor
  • Completare cu freon

Galerie foto