Service Reparatii Aer-Conditionat Sibiu

Service Montaj Aer Conditionat Sibiu

Service Reparatii Aer-Conditionat Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Montaj Aer Conditionat Sibiu - Service Reparatii Sibiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Sibiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Sibiu

  Modul in care ne facem diferiti si sesizabili este pasiune pentru serviciile oferite de compania noastra si perfectionarea continua. Noi avem in vedere modul in care este desfasurata activitatea de catre angajatii nostri, astfel fiind o piatra de temelie a investitiei in casa sau afacerea ta.
  Oferim servicii de urgenta pentru clientii nostri 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana cu echipe profesioniste si oameni bine pregatiti. Un sistem intretinut preventiv in mod corespunzator are o durata de viata mai mare, un consum de energie mai mic, si nu in ultimul rand evitarea pierderilor cauzate de intreruperea functionarii.
  In cazul instalatiilor de climatizare rezidentiale, s-a dovedit ca este mult mai avantajoasa intretinerea corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat, comparativ cu remedierea costisitoare a eventualelor defectiuni care apar datorita neintretinerii corespunzatoare.
  Cu timpul, berclurile si holenderele instalatiei de aer conditionat se distrug sau se slabesc datorita trecerii bruste de la rece la cald si invers ducand la pierderi de freon si inevitabil la deteriorarea unor componente, sau chiar a intregului sistem de climatizare.Recomandam intretinere aer conditionat!
  Se intampla frecvent ca la pornirea unui sistem de A.C care nu a fost verificat si curatat, sa se raspandeasca un miros neplacut in locuinta sau in birou, de aceea experienta noastra de pana acum a dovedit ca durata de viata a unui aparat care beneficiaza de inspectii tehnice si intretinere inaintea fiecarui sezon de functionare, creste considerabil!

Produse si Servicii

  • Reparatii si intretinere echipamente frigorifice si gastronomice.
  • Montare si intretinere aparate de aer conditionat.
  • Sisteme de racire si umidificare pentru terase si terenuri de sport.
  • Igienizari aparate de bere, vin si lapte.
  • Intretinere sisteme de ventilatie pentru bucatarie.
  • Intretinere si reconditionare motoare pentru hote.
  • Sisteme de climatizare - frigidere pentru autocare si tiruri.

 

Galerie foto