Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare

Clima Zone S.R.L.

Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clima Zone S.R.L. - Service Reparatii Satu Mare.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare

Deviza noastra: 100% CLIENŢI SATISFĂCUŢI!

S.C. CLIMA ZONE S.R.L. Satu Mare a fost infiinţată în anul 2010 în Satu Mare și continuă cu succes conceptul și ideologia AIR SOLUTIONS. Este o societate cu capital integral privat având ca domeniu principal de activitate instalaţii de climatizare şi ventilaţii cu o dezvoltare rapidă impunăndu-se pe piaţa locală din Satu Mare şi din Nord Vestul ţării prin calitatea şi varietatea produselor oferite.

După 10 ani de experienţă în domeniu am dat nastere acestei firme formată din specialisti în area de montaj şi service instalaţii aer conditionat Satu Mare ( climatizare ).
S.C. CLIMA ZONE S.R.L. Satu Mare instalează orice tip de sistem de climatizare şi ventilaţie indiferent de complexitatea acestuia. 

Principiile noastre în relaţiile cu clienţii:

- tratarea cumpărătorului cu solicitudine, promptitudine, onestitate (ofertă, contract, livrare, montaj, service cu certificat de garanţie), să oferim clientului servicii, consultanţă şi produse de calitate;

- reputaţie bazată pe calitatea produselor şi serviciilor;

- să luptăm cu concurenţa viguros si corect.

Personalul societaţii este format din personal tânăr cu o experienţă vastă în diverse situaţii din acest domeniu. Specialiştii noştrii vă stau la dispoziţie oricând pentru orice detalii suplimentare, ajutându-vă la configurarea instalaţiilor şi echipamentelor necesare spaţiilor dumneavoastră.

Produse si Servicii

Consultanţă
Pentru amplasarea şi instalarea oricărui tip de echipament de climatizare şi ventilaţie, indiferent de tipul sau puterea acestuia, de la un simplu split până la unitaţi complexe.
Experienţa acumulată în timp ne oferă avantajul de a găsi poziţia cea mai bună de aplasare atăt din punct de vedere estetic cât şi din cel al randamentului pentru toate tipurile de echipamente.

Proiectare
Pentru orice tip de configuraţie de climatizare, ventilaţie sau purificare de aer la compartimentări sau spaţii deschise (bănci, magazine, depozite, locuinţe).
Programele specifice de calcul oferite de fiecare producător ne permit să calculăm precis, in funcţie de ceea ce aveţi nevoie, configuraţia rezultată fiind cea mai adecvată.

Instalare şi montaj
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare şi ventilaţie, de orice capacitate.
Montajul se realizează cu scule profesionale, fără a afecta imaginea existentă.
Personalul propriu sau al firmelor partenere este instruit special şi posedă vaste cunoştinţe în domeniu, activităţile specifice de instalare şi montaj sunt de cea mai bună calitate, indiferent dacă vorbim de un sistem de tratare a aerului sau de un echipament de climatizare.

Service si întreţinere
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare şi ventilaţie, indiferent de capacitatea acestora.
Instrumentele şi sculele profesionale permit echipelor de intervenţie să depisteze rapid orice problemă apărută şi remedierea acesteia dar şi intreţinerea oricărui tip de echipament.

parteneri

DAIKINFUJITSUTOSHIBASANYOINVENTOR

SHARPLGSAMSUNGHENSONGREE

HOKKAIDONORDSTAR""HITACHI

Galerie foto