Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare

Clima Zone S.R.L.

Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clima Zone S.R.L. - Service Reparatii Satu Mare.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare

Clima Zone SRL
Vanzari - Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Satu Mare
0740.059.572 / 0733.059.572

www.climazone.ro

Deviza noastra: 100% CLIENTI SATISFACUTI!

 CLIMA ZONE SRL va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Satu Mare si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat. S.C. CLIMA ZONE S.R.L. instaleaza orice tip de sistem de climatizare si ventilatie indiferent de complexitatea acestuia. 

  Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

Oferim vanzare si montaj pentru marcile Mitsubishi Heavy Industries, Gree, Midea, Yamato.

service aer conditionat satu mare

Noua generatie de echipamente de aer conditionat Diamond ZR-W de la Mitsubishi Heavy Industries este acum si mai prietenoasa cu utilizatorul: un gateway optional (contra cost) ce poate fi instalat in aparat permite ca unitatea sa fie controlata de la distanta folosind telefonul sau tableta. Un aer conditionat inteligent ce se muleaza perfect pe programul tau. Indiferent de program sau de temperatura de afara, poti intotdeuna sa iti setezi unitatea de aer conditionat astfel incat sa beneficiezi de confort termic atunci cand intri pe usa casei tale.

montaj aer conditionat satu mare

Aparatele de aer conditionat Gree Bora A2 R32 Inverter 12000 BTU sunt noua serie de aparate de aer conditionat de la Gree. Acestea au un design nou, foarte estetic, si sunt usor de intretinut. Dispun de filtru fotocatalitic, senzor de temperatuta in interiorul telecomenzii, functie de autocuratare, debit volumetric de aer in functie de nevoile utilizatorilor.

aer conditionat gree satu mare

aer conditionat yamato satu mare

Aparatele de aer conditionat Midea Prime 12000 BTU Inverter R32 sunt dotate cu noua tehnologie Midea Inverter Quattro: imbina patru tehnologii avansate pentru o performanta ridicata. Aparatele de aer conditionat Midea Inverter Quattro actioneaza la fel de rapid, eficient si echilibrat ca o masina sport. Compresorul de inalta performanta dezvoltat de Midea, genereaza o energie continua pentru confortul dvs. maxim. La pornire, datorita frecventei ridicate de 65 Hz, genereaza intr-un timp foarte scurt un flux puternic de aer racit / incalzit asigurand un confort instantaneu.

Aparatele de aer conditionat Midea pot genera caldura chiar si la o temperatura de minus 32 grade Celsius si pot mentine un aer rece la o temperatura exterioara de 60 grade Celsius. Modul inteligent de economisire a energiei, iEco, va poate economisi pana la 60% din energia electrica timp de 8 ore, in timpul somnului. Tehnologia de confort fara trepte GA pastreaza camera la o temperatura perfect constanta, fara fluctuatii.

aer conditionat midea satu mare

Consultanta
Pentru amplasarea si instalarea oricarui tip de echipament de climatizare si ventilatie, indiferent de tipul sau puterea acestuia, de la un simplu split pana la unitati complexe.
Experienta acumulata in timp ne ofera avantajul de a gasi pozitia cea mai buna de aplasare atat din punct de vedere estetic cat si din cel al randamentului pentru toate tipurile de echipamente.

Proiectare
Pentru orice tip de configuratie de climatizare, ventilatie sau purificare de aer la compartimentari sau spatii deschise (banci, magazine, depozite, locuinte).
Programele specifice de calcul oferite de fiecare producator ne permit sa calculam precis, in functie de ceea ce aveti nevoie, configuratia rezultata fiind cea mai adecvata.

Instalare si montaj
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare si ventilatie, de orice capacitate.
Montajul se realizeaza cu scule profesionale, fara a afecta imaginea existenta.
Personalul propriu sau al firmelor partenere este instruit special si poseda vaste cunostinte in domeniu, activitatile specifice de instalare si montaj sunt de cea mai buna calitate, indiferent daca vorbim de un sistem de tratare a aerului sau de un echipament de climatizare.

Service si intretinere
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare si ventilatie, indiferent de capacitatea acestora.
Instrumentele si sculele profesionale permit echipelor de interventie sa depisteze rapid orice problema aparuta si remedierea acesteia dar si intretinerea oricarui tip de echipament.

Produse si Servicii

service montaj aer conditionat satu mare

CLIMA ZONE SRL pentru serviciile de reparatii, intretinere si montaj, va pune la dispozitie o echipa de profesionisti corecti si zambitori specializati in acest domeniu. Garantam prin serviciile oferite ca verificarea periodica a unui aparat de aer conditionat va ajuta sa scapati de neplacerile cauzate de lipsa functionarii corecte si eficiente a aparatului dvs. de aer conditionat in timpul sezonului cald.

CLIMA ZONE va ofera servicii complete, rapide, eficiente si profesioniste pentru orice model de aparat de aer conditionat LA DOMICILIU / SEDIU, indiferent de marca sau provenienta precum:

service montaj aer conditionat satu mare

  • MONTAJ AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INTRETINERE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • IGIENIZARE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INSPECTII TEHNICE PERIODICE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • REPARATII AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • PIESE DE SCHIMB AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INCARCARE FREON AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)

Aer conditionat pentru confortul dumneavoastra, montaj si service pentru: Mitsubishi Heavy Industries, Gree, Midea, Yamato.

Galerie foto