Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare

Clima Zone S.R.L.

Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clima Zone S.R.L. - Service Reparatii Satu Mare.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Satu Mare

Clima Zone SRL
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Satu Mare
0261.757.900 / 0733.059.572

Deviza noastra: 100% CLIENTI SATISFACUTI!

 CLIMA ZONE SRL va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Satu Mare si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat. S.C. CLIMA ZONE S.R.L. instaleaza orice tip de sistem de climatizare si ventilatie indiferent de complexitatea acestuia. 

  Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

service montaj aer conditionat satu mare

Consultanta
Pentru amplasarea si instalarea oricarui tip de echipament de climatizare si ventilatie, indiferent de tipul sau puterea acestuia, de la un simplu split pana la unitati complexe.
Experienta acumulata in timp ne ofera avantajul de a gasi pozitia cea mai buna de aplasare atat din punct de vedere estetic cat si din cel al randamentului pentru toate tipurile de echipamente.

Proiectare
Pentru orice tip de configuratie de climatizare, ventilatie sau purificare de aer la compartimentari sau spatii deschise (banci, magazine, depozite, locuinte).
Programele specifice de calcul oferite de fiecare producator ne permit sa calculam precis, in functie de ceea ce aveti nevoie, configuratia rezultata fiind cea mai adecvata.

Instalare si montaj
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare si ventilatie, de orice capacitate.
Montajul se realizeaza cu scule profesionale, fara a afecta imaginea existenta.
Personalul propriu sau al firmelor partenere este instruit special si poseda vaste cunostinte in domeniu, activitatile specifice de instalare si montaj sunt de cea mai buna calitate, indiferent daca vorbim de un sistem de tratare a aerului sau de un echipament de climatizare.

Service si intretinere
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare si ventilatie, indiferent de capacitatea acestora.
Instrumentele si sculele profesionale permit echipelor de interventie sa depisteze rapid orice problema aparuta si remedierea acesteia dar si intretinerea oricarui tip de echipament.

Produse si Servicii


service montaj aer conditionat satu mareCLIMA ZONE SRL pentru serviciile de reparatii, intretinere si montaj, va pune la dispozitie o echipa de profesionisti corecti si zambitori specializati in acest domeniu. Garantam prin serviciile oferite ca verificarea periodica a unui aparat de aer conditionat va ajuta sa scapati de neplacerile cauzate de lipsa functionarii corecte si eficiente a aparatului dvs. de aer conditionat in timpul sezonului cald.

CLIMA ZONE va ofera servicii complete, rapide, eficiente si profesioniste pentru orice model de aparat de aer conditionat LA DOMICILIU / SEDIU, indiferent de marca sau provenienta precum:

  • MONTAJ AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)service montaj aer conditionat satu mare
  • INTRETINERE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • IGIENIZARE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INSPECTII TEHNICE PERIODICE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • REPARATII AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • PIESE DE SCHIMB AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INCARCARE FREON AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)

Aer conditionat pentru confortul dumneavoastra, montaj si service pentru: Hitachi, Daikin, Sharp, LG, Samsung, Fujitsu, Toshiba, Gree, Hokkaido, Nordstar etc.

service montaj aer conditionat satu mare

 

Galerie foto