Service Reparatii Aer-Conditionat Resita

Service aer conditionat Resita

Service Reparatii Aer-Conditionat Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Resita - Service Reparatii Resita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Resita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Resita

Frima noastra va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Resita si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat.

Ce ne dorim pentru aparatul noastru de aer conditionat atat de indispensabil in zilele sufocante de vara? Revizie periodica sau service? 

Asadar, revizia periodica se bazeaza pe verificare si remediere imediata acolo unde este cazul, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de confortul termic pe care il ofera astfel de instalatii de climatizare fara intrerupere. 

Service-ul unui aparat de climatizare presupune interventii mai costisitoare si de lunga durata, deoarece de cele mai multe ori se refera la defectiuni aferente compresoarelor, ventilatoarelor, modulelor electronice etc. 

Pentru a evita problemele cu un grad ridicat de dificultate, este indicat ca revizia periodica a aparatului de aer conditionat sa se faca cel putin o data la 2 ani sau mai des (anual, semestrial, lunar) daca conditiile de exploatare impun acest lucru. 

Se poate concluziona ca revizia periodica a aparatelor de aer conditionat este deci net in avantajul beneficiarilor din toate punctele de vedere. 

Pentru aparatele de aer conditionat comercializate asiguram servicii de intretinere periodica atat in garantie cat si post-garantie. 

Asiguram de asemenea service si pentru aparatele de aer conditionat achizitionate de la alti funizori, precum si pentru chillere industriale! Pentru informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon sau la adresa de e-mail afisate aici. 

Produse si Servicii

  • Verificarea la scurgere a circuitului agentului frigorific si completarea cu freon in caz de necesitate ; 
  • Verificarea presiunilor de lucru ale circuitului frigorific; 
  • Curatarea condensatorului de praf si depuneri; 
  • Curatarea ventilatorului unitatii interioare de imbacsire cu praf; 
  • Verificarea conductei pentru drenajul condensului si refacerea in caz de necesitate; 
  • Verificarea strangerii conexiunilor electrice la toate circuitele electrice; 
  • Verificarea si inlocuirea protectiilor necorespunzatoare a cablurilor electrice; 
  • Curatarea si dezinfectarea filtrelor si a evaporatorului cu spray special destinat acestei operatiuni; 
  • Verificarea legaturilor dintre unitatea interioara si unitatea exterioara. 

Galerie foto