Service Reparatii Aer-Conditionat Ramnicu Valcea

Hi-FI Integral Service SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Hi-FI Integral Service SRL - Service Reparatii Ramnicu Valcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Ramnicu Valcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Ramnicu Valcea

  S.C. HI-FI Integral Service S.R.L. este distribuitoare si efectueaza montaj si service pt multe firme producatoare de aer conditionat.
  Noi suntem reprezentanta tehnica in Judetul Valcea a numeroase firme prestigioase producatoare de produse electrocasnice din care amintim:

  • LG,Whirlpool,Bosch,Siemens,Electrolux, Zanussi,Candy, Gorenje.

  In domeniul electronicii de larg consum reprezentam firmele Sony, Panasonic, Philips, LG, JVC, Orion si altele.
  Calitatea serviciilor noastre e garantata de existenta pe piata de service si de aere conditionate din anul 1992.

  Reparatia unui aparat de aer conditionat presupune in primul rand examinarea atenta si diagnosticarea lui. Cauzele care duc la functionarea anormala sau nefunctionarea unui aparat de aer conditionat isi au originea fie in montajul gresit, neprofesionist, fie in intretinerea necorespunzatoare sau chiar in unele defecte de fabricatie.

  Daca aveti nevoie de service pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic , echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

Galerie foto