Service Reparatii Aer-Conditionat Ramnicu Valcea

FRIGOTECH

Service Reparatii Aer-Conditionat Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FRIGOTECH - Service Reparatii Ramnicu Valcea.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Ramnicu Valcea

FRIGOTECH SRL
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Ramnicu Valcea
0721.262.652

Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Ramnicu ValceaFRIGOTECH SRL va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Satu Mare si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat. FRIGOTECH SRL instaleaza orice tip de sistem de climatizare si ventilatie indiferent de complexitatea acestuia.

Firma noastra comercializeaza, monteaza, asigura garantie si postgarantie pt aparate de aer conditionat Rezidentiale si industriale marca Fujitsu, MDV, Gree, Daikin, Mithubisi si Hokkaido!

service montaj instalatii frigorifice valcea

Frigotech are experienta certificata in comercializarea, instalarea, executarea de  reparatii si montaj aparate frigorifice, instalatii frig auto, aer conditionat, chilere si climatizare,rafturi frigorifice,perdele de aer, ventilatii spatii comerciale, registratoare de temperatura, incalzitoare auto, instalatii electrice. 

Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Ramnicu Valcea

Reparatia unui aparat de aer conditionat presupune in primul rand examinarea atenta si diagnosticarea lui. Cauzele care duc la functionarea anormala sau nefunctionarea unui aparat de aer conditionat isi au originea fie in montajul gresit, neprofesionist, fie in intretinerea necorespunzatoare sau chiar in unele defecte de fabricatie.

Daca aveti nevoie de service pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic, echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

Produse si Servicii

Frigotech S.R.L Rm Valcea ofera clientilor o gama larga de servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Acestea cuprind activitatea de instalare, executare de  reparatii si montaj aparate frigorifice, instalatii frig auto, aer conditionat, chilere si climatizare, rafturi frigorifice, perdele de aer, ventilatii spatii comerciale, registratoare de temperatura, incalzitoare auto, instalatii electrice.

  • Montaj aer conditionat
  • Intretinere aer conditionat
  • Verificare curatare igienizare aer conditionat
  • Incarcare freon aparate aer conditionat

Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Ramnicu Valcea

parteneri

Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Ramnicu Valcea

Galerie foto