Service Reparatii Aer-Conditionat Pitesti

Service aer conditionat Pitesti

Service Reparatii Aer-Conditionat Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Pitesti - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Pitesti

MARINSTAL BEST S.R.L. a fost înfiinţată în iunie 2006, având ca principal domeniu de activitate instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii hidro, instalaţii de climatizare şi jaluzele verticale. În acestă perioadă a avut colaborări cu alte firme de profil, lucrând şi sub antepriză.

Pentru ca rezultatul unei colaborări cu noi să fie în concordanţă cu aşteptările dumneavoastră, societatea noastră vă pune la dispoziţie următoarele:
- echipă profesionistă, tânără, dinamică, deschisă şi temeinic pregatită în domeniul instalaţiilor sanitare, termice, hidro şi de climatizare, care vă stă la dispoziţie în orice moment special pentru a vă satisface cele mai diverse dorinţe şi necesităţi, cu respectarea standardelor, normelor şi a legislaţiei în vigoare;
- servicii complete în domeniul instalaţiilor sanitare, termice, hidro şi de climatizare;
- materiale de calitate;
- siguranţă şi rapiditate în execuţia lucrărilor;
- idei moderne;
- garanţie pentru toată gama de lucrări executate;
- colaborare permanentă.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea şi nu în ultimul rând preţurile accesibile reprezintă baza fundamentală a firmei noastre, astfel încât dumneavoastră, clienţii noştri, să fiţi mulţumiţi de serviciile noastre, precum şi de colaborarea cu societatea noastră.

 

Produse si Servicii

Asigurăm confortul dumneavoastră în orice anotimp prin aparate de aer condiţionat, sisteme SPLIT, echipamente de condiţionare a aerului "Multi System", instalatii de climatizare / exhaustare prin tubulatură, instalaţii de încălzire individuale sau de grup şi industriale.

Aparatele de aer condiţionat din oferta noastră corespund tuturor nevoilor, de la nevoi casnice, pentru asigurarea confortului termic în apartamente şi încăperi rezidenţiale şi până la nevoile ridicate de încăperile comerciale, birouri, săli de conferinţă şi spaţii largi, depozite, hale, spaţii speciale.

Galerie foto