Service Reparatii Aer-Conditionat Moinesti

Service aer conditionat Moinesti

Service Reparatii Aer-Conditionat Moinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Moinesti - Service Reparatii Moinesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Moinesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Moinesti

Infiintata in 2006, Omega BAC este un centru puternic de consultanta, proiectare, executie si service pentru sistemele de comunicatii, date si voce, radio comunicatii, sisteme de securitate, sisteme de efractie si detectie de incendiu.

Bazele firmei au fost puse de cinci specialisti cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Dupa infiintarea firmei, au existat cerinte din partea clientilor pe partea de constructie de retele noi, ceea ce a dus la acreditarea firmei pentru proiectare si executie de sisteme de securitate si detectie incendiu.

A urmat realizarea de lucrari de anvergura, ceea ce a dus la cresterea numarului de angajati si ulterior la extinderea zonei de acoperire geografica a firmei (Brasov, Covasna, Iasi, Bucuresti, Targu Mures, Targu Jiu).

La inceputul anului 2010, firma a dezvoltat un nou domeniu de activitate, respectiv sisteme de climatizare – ventilatie si tratare aer; in 2011, control acces persoane si autoturisme, iar in 2013 localizare vehicule si persoane prin GPS.

In 2014 Omega BAC a fost acreditata pentru lucrul in mediu Ex. si a dezvoltat o noua prioritate: eficienta energetica. Incepand cu acest an, firma este calificata pentru montarea de celule fotovoltaice si echipamente de iluminat cu tehnologie economica.

Standardele de calitate obtinute (ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, ISO 18001/2007, ISO 27001/2005) ne recomanda si suntem mandri sa afirmam ca multi dintre marii contractori de pe piata au beneficiat cu incredere de serviciile noastre.

Credem in formarea continua si in procesul de invatare continua si de aceea le oferim angajatilor nostri posibilitati de calificare sau certificare pe diverse domenii. Avem 12 angajati ce au beneficiat de aceasta oportunitate si au ales sa se specializeze/califice pe diverse domenii: proiectare sisteme de securitate, infrastructura retele telecomunicatii, control acces si comunicatii, sisteme de supraveghere video si monitorizare, maistru electrician statii si retele electrice, inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, sudor, autorizatie pentru responsabilitati privind echipamentele tehnice si instalatiile din spatii industriale cu pericol de atmosfere explozive.

Astazi, Omega BAC are peste 50 de angajati (ingineri, economisti, tehnicieni, electromecanici), un parc auto format din 12 automobile de interventie si transport marfa si persoane, un sediu specializat in service si detine toate acreditarile si autorizatiile necesare pentru a putea asigura lucrarea dumnevoastra, de la proiectare si pana la executie, inclusiv mentenanta post-lucrare aferenta.

Echipamentul de climatizare FUJITSU se distinge prin tehnologia invertorului care utilizeaza in mod eficient energia si o tehnologie imbunatatita a ventilatorului care genereaza un puternic flux de aer care este distribuit in mod constant si este foarte silentios, in timp ce varietatea de setari pot asigura o comoditate de operare a echipamentului.

Galerie foto