Service Reparatii Aer-Conditionat Galati

Reparatii Montaj Aer Coditionat Galati

Service Reparatii Aer-Conditionat Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Montaj Aer Coditionat Galati - Service Reparatii Galati.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Galati

 

Reparatii Montaj aer conditionat, frigidere, lazi frigorifice, combine frigorifice, masini de spalat, electrocasnice

La domiciliu in Galati si Braila

 

Firma va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Braila si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat. Firma noastra instaleaza orice tip de sistem de climatizare si ventilatie indiferent de complexitatea acestuia. 

Interventiile de service asupra aparatului de aer conditionat din biroul sau locuinta dumneavoastra trebuie realizate pe cat posibil, inainte ca functionarea acestuia sa devina defectuoasa.

 

  Avantajele curatarii aparatului de aer conditionat sunt:

 

  • eliminarea riscurilor aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor de aer conditionat
  • eliminarea disconfortului produs de mirosul neplacut
  • prelungirea vietii ventilatorului (un evaporator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia)

Aparatul de aer conditionat absoarbe caldura din incapere si o duce la unitatea externa care o va evacua in mediu sub forma de aer cald, in acest fel temepratura din incapere va scadea. Capacitatea de racire scade atunci cand temperatura externa creste.

reparatii aer conditionat galati

Pentru a curata filtrele de aer de praf puteti folosi un aspirator sau un spray cu aer, iar daca sunt foarte murdare le puteti spala cu apa calduta.

Montajul aparatelor de aer conditionat se va face folosind pompa de vid care este necesara la orice instalatie de aer conditionat cu agent frigorific ecologic si va beneficia de trasee frigorifice din cupru de cea mai buna calitate. Pentru a evita pierderile de caldura sau picaturile de condens, tubul mare trebuie sa fie izolat. Grosimea izolatiei trebuie sa fie de minim 8 mm.

Pentru a proteja aparatul de aer conditionat de coroziune excesiva, unitatea externa nu se instaleaza acolo unde poate fi expusa direct la jeturi de apa marina sau vapori de sulf in apropierea statiunilor termale. Montajul facut in conditii foarte bune mareste viata unui aprat de aer conditionat cu cel putin 50%. 

Totodata veti primi consultare de la specialistul nostru in privinta amplasarii aparatului de aer conditionat pentru o cat mai buna functionare a acestuia.

Echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

Produse si Servicii

Garantam prin serviciile oferite ca verificarea periodica a unui aparat de aer conditionat va ajuta sa scapati de neplacerile cauzate de lipsa functionarii corecte si eficiente a aparatului dvs. de aer conditionat in timpul sezonului cald.

Oferim servicii complete, rapide, eficiente si profesioniste pentru orice model de aparat de aer conditionat LA DOMICILIU / SEDIUL dvs, indiferent de marca:

  • MONTAJ AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INTRETINERE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • IGIENIZARE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INSPECTII TEHNICE PERIODICE AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • REPARATII AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • PIESE DE SCHIMB AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)
  • INCARCARE FREON AER CONDITIONAT (uz casnic si industrial)