Service Reparatii Aer-Conditionat Drobeta Turnu Severin

Service Montaj Aer Conditionat Drobeta

Service Reparatii Aer-Conditionat Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Montaj Aer Conditionat Drobeta - Service Reparatii Drobeta Turnu Severin.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Drobeta Turnu Severin
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Drobeta Turnu Severin

  Avem deosebita placere de a va prezenta societatea noastra, GG BEST GRUP SRL, specializata in vanzari, montaj si service pentru sisteme de climatizare si purificare a aerului, produse electronice si electrocasnice.
  Grupul nostru s-a infiintat in anul 1990 in Drobeta-Turnu Severin din initiativa unui grup de ingineri specialisti in electronica si calculatoare. De la infiintare am desfasurat activitati de comercializare, montaj si service pentru diverse marci de produse, printre care amintim:

  • Hitachi, Carrier, Westinghouse, Daikin, Fujiko, Toshiba, Fuji, Fujitsu, Panasonic, General, LG, Ariston, Hyundai, Galanz, Kelon, Vortex, Zanussi, Jvc, Aiwa, Henson, Sharp, Orion, Everest, Nord Star, Samsung, Veryo, Simbio, Platinium, Haier, etc.

  Dispunem de personal calificat, cu experienta de aproximativ 15 ani in comercializare, montaj si service de echipamente de aer conditionat, sisteme de ventilare si tratare a aerului, sisteme de climatizare si purificare a aerului, ceasuri stradale, info point-uri, centrale telefonice, repararea echipamentelor electronice si electrocasnice masini de spalat rufe/vase, aragazurilor frigiderelor, aparatelor electrocasnice mici de bucatarie, aparatelor electronice LCD, Plasma, DVD etc, sisteme de sonorizare, sisteme de iluminat arhitectural(cladiri de patrimoniu, cladiri de birouri, moteluri, hoteluri, biserici), domeniu in care societatea noastra este ”leader” pe piata din judetul Mehedinti (aproximativ 20000 de echipamente montate pana in prezent).
  Dispunem de 10 tehnicieni care se ocupa de montaj si service pentru aparate de aer conditionat iar 5 lucreza in doua laboratoare specializate in service garantie si post garantie, audio/video, electronice si electocasnice. Spatiul destinat laboratoarelor si serviciilor este de 250 m² iar dotarile sunt in valoare de aproximativ 10.000 €. Echipele au la dispozitie trei autoturisme.

Galerie foto